Pluspunten
tot nu toe prima, maar de reis en verblijf moeten nog plaatsvinden.
Verbeterpuntenkan niet rechtstreeks vanaf de boeking printen.(maar dat kan ook aan mij liggen)
Pluspunten
* snelle reactie op een vraag * aanbieden van alternatieven als reservering niet doorgaat
Verbeterpunten* zoekfunctie met optie 'appartement op begane grond' zou handig zijn * zoekfunctie met optie 'twee honden' zou handig zijn
Pluspunten
Snelle website, mobiel uitstekend te gebruiken
VerbeterpuntenToeslag hond aan de hoge kant €15 per nacht, handig als dit aangegeven staat op de site
Pluspunten
Alles prima geregeld
Pluspunten
Echt vriendelijke welkom, rustige plaats, zalig. Wij hebben echt genoten van het natuur en de honden ook. Zeker weer gaan
VerbeterpuntenLampen aan het zijkant van het huisje zo een plus punt zijn.
Pluspunten
snelle service via booking.com. oevrzichtelijke site.
Super bedankt voor je positieve beoordeling! Daar maakt ons blij. N.a.v. je verbeterpunt en annulering bij ons: het is in principe niet mogelijk dat er bij ons een andere prijs getoond wordt voor een kamer. We krijgen de prijzen nl. automatisch 1 op 1 door via Booking. We hebben het toch gecheckt, maar wij zien geen prijsverschil. De 2 genoemde prijzen hebben te maken met andere faciliteiten bij dezelfde kamer. Zou het kunnen dat dat voor je verwarring heeft gezorgd? En die 2 prijzen tonen wij ook. En wij bieden niet voor niets een PRIJSGARANTIE. Zie je dezelfde kamer ergens anders goedkoper, krijg je hem bij ons ook altijd voor dezelfde prijs. Had het ons meteen laten weten, dan hadden we dit voor je kunnen oplossen. Dat doen we graag!
Geen idee over de betrouwbaarheid op dit moment, heb net mijn eerste boeking gedaan, lastige vraag
Pluspunten
zeer correcte telefonische afhandeling en snelle beantwoording van de vragen.
Verbeterpuntener was een storing op internet: bij dogsincluded was een huis bezet en bij een andere reisorganisatie stond die nog als vrij. dit was verwarrend. Dogsincluded heeft verontschuldigingen aangeboden en was snel opgelost. steekt in ieder geval ook hand in eigen boezem. zeer netjes.
Pluspunten
heel prettig zoeken en veel keuze site is erg overzichtelijk en leuk met een foto van de hond van de vorige bezoeker
Verbeterpuntennog geen idee, misschien wel geen
Pluspunten
de vakantie moetnog plaatsvinden. Tot nu toe voel ik me erg geholpen. Info volledig en snelle reactie.Helemaal Top!
Pluspunten
Hondvriendelijk
VerbeterpuntenTot nu toe niet
Pluspunten
De enige site die ik ken die zo aan onze reismaatjes denkt!
VerbeterpuntenMen kan nu alleen maar boeken met een credit card. Als je die hebt, heb je een probleem....... lastig.
Pluspunten
Goede zoekfuncties, goeie info over huizen en omgeving. Complete info. Al een paar keer via dogsincluded op vakantie gegaan en telkens zeer goed bevallen
VerbeterpuntenEen "eigen" stekje op de site waar je via een login en paswoord bijvoorbeeld favorieten kan bewaren, huisjes kan opzoeken/oplijsten waar je al op reis geweest bent, waar je je eigen documenten kan opzoeken en afprinten. Voor de rest geen opmerkigen :-) enige puntje misschien: het zou handig zijn om bij het aanklikken van een regio de regio ingekleurd op een kaart te kunnen zien.
Beste Bjorn Pappaert, Ontzettend bedankt voor je positieve en gedetailleerde review, heel sympathiek dat je de tijd genomen hebt hiervoor! Wat betreft de verbeterpunten het volgende: De laatste 6 opgeslagen favorieten kun je rechtsboven zien onder “mijn info” en alle favorieten kun je zien op de pagina “jouw favorieten” (http://www.dogsincluded.nl/jouw-favorieten/jouw-favorieten.php) Helaas hebben we inderdaad (nog) geen inlogmogelijkheid met daar de historie van al je boekingen. Wel kun je alle documenten mbt je boeking opzoeken en printen. Deze vind je in alle mails met daarin de link naar 'MIJN BOEKING'. Tenslotte, we gaan zeker kijken wat de mogelijkheden zijn mbt het inkleuren van de regio's. Alvast een fijne vakantie in December