Pluspunten
Informatie vooraf.
Pluspunten
ze houden van honden
Pluspunten
Zeer duidelijke en juiste info
Pluspunten
Vriendelijke site, welkom gevoel, we worden verzorgd en komen (waarschijnlijk, we zijn er nog niet) op een fijne plek terecht. Echt een verademing in de eindeloze online wereld van huisjes zoeken! Een fijne online-ervaring, echt waar.
VerbeterpuntenIk weet niet meer precies hoe en wanneer, maar soms kwamen bepaalde zoekresultaten niet meer tevoorschijn, en dan later weer wel. Ook was ik wat ongerust over het boeken van 3 nachten, te beginnen op een andere dag dan de standaard wisseldag... zo te zien (links op de boekingspagina) kan het wel, maar het is niet heel duidelijk of je je dus aan de standaard wisseldag moet houden. Bij het zoeken naar een accomodatie voor 3 nachten kwam toch een mogelijkheid voor mininmaal 7 nachten erbij. Was het overwegen waard om dan voor 7 nachten te betalen, maar niet duidelijk of dat dan zou kunnen, of er een andere prijs mogelijk was of niet.
Pluspunten
Groot aanbod
VerbeterpuntenPrijzen kloppen niet
Pluspunten
Super snelle reactie bij het vergeten van de link in de mail nog voordat ik hierom kon vragen al een herstel mailtje snelle reactie, doorvoeren van een korting die via de website niet lukte gewoon perfect!
Pluspunten
er wordt goed meegedacht over honden aangelegenheden.
Pluspunten
Wat een geweldige website hebben jullie en wat een snelheid; direct een bevestiging binnen met werkelijk alle informatie die je zou willen én meer! Dat schept vertrouwen, we moeten nog even geduld hebben maar we kijken erg uit naar ons vakantieweekje!
Pluspunten
Prettige communicatie en betrouwbare informatie
VerbeterpuntenVooral zo houden!
Pluspunten
Ik heb beperkte ervaring. Ik zocht naar de geldigheid van de rabiesvaccinatie in Zwitserland. Deze info was snel te vinden en duidelijk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zoeken en boeken ging goed, ik moest wat zoeken ivm betalen maar het ging prima.
Pluspunten
Zeer informatief op de website en vlekkeloze boeking!
net kennisgemaakt met de site, dus nog geen tips
Beste Natasha, een onvoldoende is voor ons altijd reden om feedback te vragen op onze verbeterpunten. Zo wordt voor ons duidelijk wat wij kunnen doen om onze service aan jou en anderen te verbeteren. We hebben je gevraagd ons te laten weten waarom wij een 5 scoren maar we hebben nog geen reactie van je ontvangen. Zo kunnen we helaas niets voor je doen en dat is jammer want als we weten wat je wilt kunnen we jou ook blij maken. Vriendelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Veel informatie vooraf. Klantvriendelijk. Snelle beantwoording. Top !
Pluspunten
Duidelijke gebruiksvriendelijke website. Snelle reactie. Geen meerkosten vgl. andere boekingssites.
kostprijs voor verblijf hond er bij vermelden