Pluspunten
Snelle reactie op mijn boeking en snel excuus voor de slechte communicatie via email
Verbeterpuntencommunicatie via email kan beter. De antwoorden die ik kreeg waren niet duidelijk en erg kort door de bocht. Hiervoor is overigens wel excuses aangeboden door een medewerkster van Dogsincluded
Pluspunten
Denken mee over vakantie met hond!
Verbeterpunten? Weet ik nog niet. De vakantie moet nog plaatsvinden pas dan weten we of de verstrekte info klopt
Pluspunten
Snel reactie, snel geregeld, makkelijk zoeken.
VerbeterpuntenHet betalen via iDeal verliep niet vlekkeloos. Moest 4x opnieuw beginnen door een error-melding.
Pluspunten
Heldere informatie
VerbeterpuntenNog ruimer aanbod van appartementen, pensions, b&b, m'n in de goedkope sector. Misschien ook particulieren...
Pluspunten
Heldere informatie
Pluspunten
Super klantenservice! Echt aan te raden om hier te boeken!
Pluspunten
Good info supplied
Pluspunten
Snelle/duidelijke communicatie!
Pluspunten
Snel antwoord bij een aanvraag voor een boeking en accurate informatie/communicatie
Pluspunten
het is fijn dat er een huisjessite is, waarbij je er zeker van bent dat je naar de accomodatie een hond mee kunt nemen!
Pluspunten
Heb dit al eerder ingevuld, ben 100% tevreden over jullie trefzekere aanpak!
Pluspunten
Eerlijke prijs
VerbeterpuntenBij veel hotels staat niet de prijs voor de hond aangegeven.
Pluspunten
Betrokken, erg hulpvaardig en persoonlijk.
Pluspunten
REEDS 3 POSITIEVE ERVARINGEN MET DOGSINCLUDED
Pluspunten
perfecte service en alles klopt precies wat ze beloven.
jullie zijn een "tussenpersoon"bij veel huizen, maar we hadden een probleem en konden jullie niet rechtstreeks bereiken. Misschien een tip om jullie nummer ook op de reserveringstickets te zetten want ook niet overal is internet..