Pluspunten
Alles via mail verloopt prima, goede en vlotte informatie
VerbeterpuntenHopelijk is ter plaatse alles ook prima geregeld, dat weten we pas later, even afwachten ;-)
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie. Veel informatie voor de hond en omgeving. Doe zo verder.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie werkt niet altijd.
Pluspunten
Al meerdere jaren maken we gebruik van DogsIncluded, elk jaar hebben ze weer meer tips, informatie enz. Top
Verbeterpunten?
Pluspunten
We zijn heel tevreden over DogsIncluded. De service, communicatie, informatie over de honden, mogelijkheden voor tussenstop hotels. Voor mijn gevoel doet DogsIncluded bij ons net iets meer, aangezien mijn man en ik beiden slechthorend zijn. Onze honden zijn 'signaalhonden' en zijn dan ook 'onze oren'. Ze zijn alert op geroep, gevaar/onraad, verkeer etc. Dus m.a.w. de honden 'werken' voor ons. Dus een goede omheining is een must. DogsIncluded checkt dit voor ons. Bij sommige vakantiehuizen mogen in bepaalde kamers geen honden komen. Soms hebben we toestemming nodig van de eigenaar om dit toch door de vingers te zien aangezien de honden ons moeten bereiken bij onraad. DogsIncluded regelt dit. Echt klasse!
VerbeterpuntenGéén eentje! Echt klasse!
Pluspunten
In 1 woord WOUW!!! Per mail een vraag gesteld en vrijwel direct antwoord. Ook mijn 2de vraag (was iets vergeten) direct naar 100% tevredenheid beantwoord. Helemaal gerustgesteld door de heldere en eerlijke info. Daarna nog een hele reeks leuke tips gekregen. Hierdoor ga ik met een gerust hart en helemaal happy op reis met mijn hondje.
Pluspunten
Je krijgt gelijk antwoord. Je krijgt informatie over dierenartsen en invoerregels.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer uitgebreide informatie betreffende het meenemen van de honden en alles wat interessant is ter plaatse. Groot aanbod van hotels. Zeer goede service op het moment van op reis gaan waar je allemaal aan moet denken zoals bijvoorbeeld een checklist wat mee te nemen voor de hond.
VerbeterpuntenWellicht zou een verbeterpunt kunnen zijn om ten aanzien van de verblijfkosten voor de hond concretere informatie te kunnen geven, omdat contact opnemen met het hotel niet altijd mogelijk is.
Pluspunten
Snel en eenvoudig via internet boeken. Tussenstop hotels zoeken via de site is heel goede optie.
Pluspunten
We vonden een kaart op deurmat. Geweldige marketing!
Pluspunten
Direct info dat op deze adressen huisdieren welkom zijn. Scheelt een hoop gezoek met andere aanbieders. Ook direct jou optie geblokkeerd bij andere aanbieder.
VerbeterpuntenTegenwoordig veel soorten koffiemachines. Senseo, bonen, capsules etc. Misschien handig dit te verduidelijken bij de beschrijving van het huisje of een foto waar het apparaat op staat.
Pluspunten
Prettig dat je geen hotels hoeft af te bellen of er een hond kan verblijven. Top dat er iemand zo slim is geweest dit voor ons uit te zoeken en een klant vriendelijke site op te zetten in samenwerking met booking.com