Pluspunten
Er wordt snel gereageerd, daarbij vind ik het fijn dat jullie hondvriendelijke woningen aanbieden
Pluspunten
Uitgebreide website, meer dan voldoende informatie met een gebruiksvriendelijke interface
Pluspunten
Goede website, overzichtelijk. Nadat ik het hotel had gereserveerd, een mail ontvangen ter bevestiging. Ook fijn de mail met tips, over alles is goed nagedacht. Ik ga deze site in de toekomst vaker gebruiken. Ga zo door!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Precies wat we zochten
Het valt me op dat er bij veel huisjes niet bekend is of de tuin omheind is. Nu moet je dat voor bijna alle huisjes vragen. Misschien een idee dat jullie een mailing doen naar alle huiseigenaren en dit aanpassen op de website. Ik denk namelijk dat veel honden eigenaren dit erg prettig zouden vinden.
kan de betrouwbaarheid nu niet beoordelen, dat kan na de vakantie pas.
Pluspunten
VerbeterpuntenZeer slecht verzorgd huisje op Sun Parks. Er was meer stuk dan heel. Van de parkeerplaats naar het huisje was niet te belopen. Auto kon niet bij het huisje geparkeerd worden.
Bedankt voor je feedback! Wij zijn zelf ook erg teleurgesteld dat jullie een onverzorgd huis hebben getroffen. Hadden wij hiervan geweten dan hadden wij het natuurlijk niet aangeboden. En, als jullie dit ons ter plekke hadden laten weten hadden wij een oplossing hiervoor kunnen vinden of ander huis voor jullie kunnen regelen. We betreuren het dat we hiervoor niet de kans hebben gekregen. We hadden jullie heel graag een fijne vakantie bezorgd ondanks de gebreken die jullie aantroffen. Ook hadden we jullie nog graag geholpen compensatie te ontvangen als we jullie klachten ter plekke hadden ontvangen. Het spijt mij hier te lezen over jullie ontevredenheid. Ik had jullie graag in deze lastige situatie bijgestaan.
Pluspunten
d ie zouden er zijn als jullie mensen niet afwimpelen met vraag over mijn 2franse bulldogs waar wij mee naar pineda de mar gaan in september. als ik bij jullie geboekt had, hadden jullie me niet afgewimpeld dan? niks hondvriendelijk antwoord. gewoon commerciel reis boeken bij jullie anders klaar met kort antwoord.
Verbeterpuntenals jullie me beter konden adviseren over een reis wat ik geboekt had bij vrij uit. dan had ik volgende keer bij jullie geboekt. maaarrr nu bedankt voor de geweldige hulp
Eerlijk gezegd vinden wij deze beoordeling niet fair! U vroeg ons om inhoudelijke informatie over een accommodatie die u ergens anders had geboekt. Maar wij beschikken natuurlijk niet over de gegevens van een accommodatie die wij niet zelf aanbieden. Die informatie kan alleen uw eigen reisorganisatie verstrekken. Ondanks dat u niet onze klant was hebben u 2x gemaild en u voorzien van alle informatie over Spanje en de regio waar u naartoe ging (en u zeker niet afgewimpeld!). Wij verstrekken heel veel gratis informatie aan iedereen, niet alleen aan onze klanten, want wij vinden het belangrijk dat iedereen goed voorbereid op reis kan. Het is teleurstellend dat alle moeite die we voor u deden dit resultaat opleverde.
Pluspunten
Lezervriendelijk
VerbeterpuntenNiet alleen de stranden aan zee maar ook bij de meren aanduiden waar honden los zijn toegelaten. Voor zover bekend natuurlijk
Pluspunten
hotelreservering voor Hotel Wilhelm von Nassau (778670001: ik boek een accommodatie met hond: en ik moet ineens 6,50 extra betalen, en ik mag niet in de ontbijtzaal met Nova. Ik zou dit bedrijf maar schrappen van je lijst. We gaan het meemaken, misschien valt het mee, maar dit had ik niet verwacht......vrgr josje en johan knobbout, Jens en Nova.
Verbeterpuntenff checke of ze echt zo hondvriendelijk zijn, die lui in het Hotel. Ik stel een bericht terug zeer op prijs.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Duidelijke informatie. Alles wat je wilt weten staat vermeld.