Pluspunten
Duidelijke afspraken en binnen de kortste keer antwoord op de gestelde vragen.
Pluspunten
We vinden het fijn dat we bij het boeken zien dat de hond welkom is. De duidelijkheid over de kosten.
Pluspunten
Buitengewoon snelle communicatie over de mogelijkheden: je weet meteen waar je aan toe bent en dat is heel prettig. In ons geval ging het over het verblijf over 2 honden en binnen 12 uur hadden we al een positief antwoord.
Pluspunten
Vrij handige site
VerbeterpuntenEr was niet bij verteld dat we extra moesten betalen voor de hond. Dit kwam er dus later per nacht nog bij (zo'n 30 euro).
Wij hebben wel expliciet vermeld (op 3 plaatsen) dat er extra kosten mogelijk waren, en hebben aangeboden dit vooraf aan het hotel te vragen, Hiervan is helaas door de klant geen gebruik gemaakt. De hoogte van de kosten was bovendien geen 30 euro per nacht maar een totaalbedrag voor de duur van het verblijf. Deze situatie had simpel voorkomen kunnen worden door een vraag aan het hotel te stellen bij de reservering. Dit bieden we al onze klanten altijd aan. Of door een van onze hotels te kiezen waarbij een hond altijd gratis mee mag. Daar hebben we er honderden van. Wij hebben hierover contact gehad met de klant maar deze stond niet open voor onze suggesties. Wij betreuren deze score die geheel voorbijgaat aan onze hulp hierbij.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenMobiele site werkt nog niet helemaal naar behoren, met name de zoekfilters.
Pluspunten
vlot, deskundig, accuraat, compleet
Pluspunten
Zoek je iets voor je hond dan kun je het op deze site vinden!
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenIets meer uitleg en mogelijkheden binnen de streek die wordt aangevraagd betreffende bezienswaardigheden, sport en ontspanning,...
Pluspunten
Overzichtelijk, goede duidelijke keuzes.
Pluspunten
Meerdere keren vanuit het buitenland geboekt. Alles super duidelijk.
Als je een hotel hebt bekeken in een plaats, kun je niet terug naar die plaats, maar kom je weer in de gehele selectie terecht.
Pluspunten
Goede website snelle reactie
VerbeterpuntenBij boeken is niet duidelijk hoe je de optionele zaken kunt regelen
Pluspunten
Prima service, enorm bereidwillig om de communicatie tussen hetgeen geboekt is en de klant naar wens te laten verlopen. Erg netjes.
Pluspunten
Helder en zeer duidelijk. Ook snel in de communicatie.
Pluspunten
Snelle service en duidelijkheid.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
Pluspunten
Erg makkelijk selecteren en overzichtelijk