Pluspunten
Helemaal goed. Een van mijn favoriete sites, check deze site altijd voordat we een reis me onze twee teckels gaan maken. Vooral ook om te zien of we echt niets vergeten zijn.
Pluspunten
Fijn om zeker te weten dat de hond welkom is !
Pluspunten
makkelijk als je hotel zoekt, met honden,,TOP
Verbeterpuntennog niets ,even afwachten
Pluspunten
snelle efficiente communicatie
Pluspunten
Leuke site, overzichtelijk met goede zoekfunctie. Dogsincluded verandert het onpersoonlijke e-mailverkeer in persoonlijke aandacht en attentie. Heel leuk om een kaartje op de mat te vinden bij thuiskomst! Super!
VerbeterpuntenZoekfunctie uitbreiden met prijs oplopend of aflopend. Verder geen verbeterpunten, ga zo door! Ik beveel jullie zeker aan!
Pluspunten
Super service & snelle service!!
VerbeterpuntenHet zou helemaal mooi zijn als je als extra optie net zoals bijvoorbeeld zwembad, hondenstrand kunt aanklikken. Zou leuk zijn als er ook leuke hondencampings op de site komen voor staanplaatsen. De appartementen waar maar 1 hond mag ook niet bijzetten 2 op aanvraag om teleurstelling te voorkomen.
Pluspunten
Je hoeft niet vooraf wat te betalen Goede en duidelijke informatie
Pluspunten
Groot aanbod.
VerbeterpuntenZoeken op plaatsnaam zou handig zijn
Pluspunten
Veel keus, tot dusverre super accomodaties getroffen. Handig scheelt hoop zoekwerk!
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Duidelijk, open, betrouwbaar.
Pluspunten
overzichtelijk ,veel variatie
Verbeterpuntenik probeerde in de rand van parijs te reserveren , maar krijg enkel grote steden te zien in de lijst . Zou nuttig zijn mocht ik ook op naam van een kleine randstad kunnen boeken