Pluspunten
Uiterst goede informatie. Fijn dat dierenvrienden met net opgevoede honden ook in keurige pensions en hotels terecht kunnen.
Pluspunten
snelle en betrouwbare reacties. eenmaal ontstond er door ziekte huiseigenaar een probleem. Dit probleem werd door u echter zeer snel opgelost door het aanbod van voor ons gunstige alternatieven, plus een zeer persoonlijke benadering van uw kant.
Pluspunten
overzichtelijk en mooi aanbod
Pluspunten
duidelijke website, gemakkelijk om te boeken, nu hopen dat alles vlot verloopt, want dit is onze eerste keer met deze site dus we moeten nog afwachten
Pluspunten
Tot nu toe niets dan goeds al kan ik nu natuurlijk alleen het voortraject nog maar beoordelen, maar het belooft als alles zo doorgaat een PRIMA vakantie te worden. Goed verzorgd en begeleid in het besteltraject, dat zie je vandaag de dag wel eens anders. Hartstikke bedankt voor zover!
Pluspunten
U kunt direct zien waar honden toegelaten zijn
Verbeterpuntener wordt vermeld dat je moet bij betalen voor de hond maar soms moeilijk terug te vinden
Pluspunten
Snel te boeken
VerbeterpuntenBetere fotos van het te boeken huisje
Pluspunten
We hebben al 1x eerder via jullie gereisd, en dat was echt heel goed bevallen. En zeker omdat onze Jackster ook gezellig mee kan...heerlijk!!!!
Pluspunten
ruime huizen. Wat beschreven staat, is de waarheid!
Verbeterpuntentips voor activiteiten in de omgeving. nu is dat summier.
Pluspunten
tja
Verbeterpuntennah
Pluspunten
- Aanbod afgestemd op mensen met honden (bv. annulatie verzekering inclusief voor schade en honden). - Snelle duidelijke emails. - Reis kon met paypall betaald worden alhoewel niet aangegeven in betalingsmogelijkheden. - Suggesties voor reis naar Oostenrijk.
Verbeterpunten- Zeffde behandeling voor betalings van reis en annulatieverzekering (geen paypall voor verzekering of niet gevonden). - Aangezien de annulatieverzekering met een trager systeem is betaald kregen we hier na een dag reeds een reminder (is oke), maar info is 3 dagen nadien nog steeds niet zichtbaar op boekingsinfo.