Volledige installatie geplaatst: raamsensoren, bewegingsmelders, keypad's met tags, sirenes.....en makkelijk zelf te doen. APP is duidelijk, misschien een betere afdrukbare handleiding maken.
Snel geholpen toen bleek dat er defect was. Prima service!
Snelle en duidelijk dienstverlening met onmiddellijk resultaat.
Alles heel duidelijk, en het werkt zeer goed
product is snel geleverd en net zo snel geinstalleerd. video is daarbij heel handig.
Mijn eerste bestelling was kwijtgeraakt Ook met de tweede levering waren problemen, maar men heeft het direct na mijn telefoontje goed opgepakt en opgelost. Dankjewel voor de goede service
Originele beoordeling
Voor de tweede keer door jullie verstuurd maar nog steeds niets ontvangen Wacht nu al ruim 2 weken op levering Ik adviseerde jullie een andere bezorg organisatie te kiezen
Nog niet geprobeerd maar de levering was heel snel.
Vlotte levering. Product zoals beschreven. Voor herhaling vatbaar.
Recent een opritverklikker gekocht met een PIR- solar sensor en ontvangst module met geluidssignaal. Het werkt perfect, zelfs bij deze vries temperaturen. De afstelling was heel eenvoudig en de draadloze verbinding is sterk en betrouwbaar. Toen ik vóór de aankoop nog vragen had was de klantensercice snel bereikbaar en gaf duidelijk advies.
en professioneel goed geholpen
Als je beld wordt je onmiddellijk geholpen.. Ze leggen alles goed uit.. Zijn betrouwbaar .. ze geven service top service!!!!!! Vriendelijke verkopers
Excessively slow shipping
produkt zoals omschreven. goede kwaliteit
Bestel alarm wat supersnel geleverd is en al geheel voorbereid! Geweldige service! Alarm nu geïnstalleerd
Omdat wij tijdens het plaatsen van een Ajaz alarm vastliepen hebben we telf. Contact gezocht met Sitcon. We werden op een zeer aangename wijze meerdere malen zeer goed geholpen, men nam echt de tijd voor ons. Systeem werkt naar volle tevredenheid
Draadloos alarmsysteem met SIM-card besteld met extra items, ik werd na mijn bestelling opgebeld dat de levering 1 dag langer zou duren als ze de apparaten voor mij zouden koppelen of dat goed was? Super!
Snel ontvangen in solide verpakking. De communicatie richting mij was ook in orde. Kortom, een betrouwbare winkel.
Had 2 personen - alarmen besteld met geluid , batterijen incl. 1 toestel werkt niet nochtans zitten er batterijen in ; het andere zat gewoon kapot in de verpakking ! Heb mij laten vangen / oplichten.
Duidelijke website makkelijk bestellen
Vooraf informatie ingewonnen. Daar kreeg ik deskundig advies. Goede kwaliteit prijs verhouding. Zeer tevreden
X
Vlot en fijn bestel proces, denken mee en prima advies. Helaas begaf de HDD schijf het na 4 dagen, ondanks dat het WD-p was. Netjes een nieuwe geleverd en kon hem zelf installeren, werkte direct weer, en we gaan er vanuit dat dat zo blijft.
Originele beoordeling
Vlot en fijn bestek proces, denken mee en prima advies. Helaas alleen het systeem na 4 dagen gebruik niet meer functionerend, hopelijk gaat dit opgelost worden anders hele systeem retour. Dit is bizarre kwaliteit voor dat geld…
zeer goed
Tevreden over toegestuurde artikel maar klantenservice reageert niet op toegestuurde vragen via de website.
Beste, Excuses dat uw vraag niet beantwoord is. Terugkomend op uw vraag, de batterijen gaan gemiddeld tussen de 4-6 maanden mee. Als de batterijen bijna leeg zijn zullen de sleutel zoekers gaan piepen. Voor een snel antwoord op uw vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 030-6303631. Team Sitcon