Nadat de bestelling niet aankwam, werd er snel gereageerd en werd het probleem snel opgelost.
Originele beoordeling
Tracking nummer: 05112928234214
Vlotte levering
Snel geleverd en zoals omschreven
Er is een ruim aanbod en er wordt snel geleverd en bij eventuele problemen nemen ze onmiddellijk contact met u op dat is nog is echte service.
Overzichtelijke website ,snelle levering na bestelling. Product voldoet aan de verwachtingen.
Telefonisch goed bereikbaar. Goede uitleg en hulp bij installatie. Grandioos.
ik heb het ervaren als goede webshop
goede uitleg op de site
zeer goede site en duidelijke omschrijving wat ik besteld heb en de levering was bijzonder snel. ga zo door!! vr Groet, RGJ v Keijzerswaard
Wij hadden een defect product ontvangen maar deze werd binnen No-time vervangen door een nieuwe. Goede service!
Snel geleverd en Keyfinder gelijk in gebruik genomen
Mijn geld mooi terug gekregen, nadat ik het verkeerde produkt aankocht goede service.
Originele beoordeling
Jammer dat jullie de moeite niet doen om te antwoorden om mijn mail!!
Met het gekochte product ben ik erg blij, maar de communicatie liep matig. 1e keer wel goed contact gehad, maar toen het product werd verzonden heb ik geen verzendbericht of Track and Trace ontvangen van SitCON en/of de vervoerder. Ik moest zelf na een paar dagen informeren en kreeg te horen dat de bezorger voor een gesloten deur heeft gestaan (terwijl we gewoon thuis waren) en het pakket afgehaald kon worden. 2e bezorgpoging zat er niet in en ook bij de buren leveren was lastig. Beetje jammer.
Blij met de geleverde keyfinder en snel geleverd.
Product word niet beschreven op de site zoals ze effectief is. Op dat gebied is het oneerlijk.!
Snelle levering en alles zeer netjes en vakkundig aangesloten. Vriendelijke mensen.
Levering was snel. De productinformatie op de website is beperkt.
Beste, Bedankt voor uw review en fijn te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. U geeft aan dat u de productinformatie van de deurspion camera beperkt vindt. Kunt u misschien aangeven welke informatie u graag bij de beschrijving gezien zou hebben zodat wij dit voor volgende klanten kunnen verbeteren? Alvast bedankt. Hette Sitcon
Goede snelle reactie en vezorging
Ik heb besteld ,betaald en toen bleek er geen stock te zijn,maar op de site staat nog steeds stock,ik heb verschillende mails gestuurd ter verduidelijking maar geen antwoord gekregen dus nog grof onbeleefd ook,Ik dacht dat de nederlanders goede zakenlui waren maar ik ervaar hier wel iets anders.
Duidelijke website. Eenvoudig bestellen en betalen. Levering volgens afspraak.
Goed bereikbaar , betaalbaar en snel bezorgd
Voor herhaling vatbaar.
Na foutje in aflevering nog dezelfde dag keurig opgelost zonder kosten. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Grote klasse.
Het product bevestigd en ingesteld zoals in de Nederlandse handleiding staat en het werkte meteen.
Duideijke communicatie en goede service