een aanrader voor iedereen...... Besteld en de 3e dag al in France !!!
Goede communicatie,, ze bellen als er iets is
Snelle verzending en product voldoet aan de verwachting.
Snelle en correcte levering
Geweldige service
Voor mijn oude ouders heb ik de Keyfinder aangeschaft, omdat de sleutels nog wel eens onvindbaar blijken. Nu kunnen zij op het goed hoorbare geluid af gaan om de sleutels te zoeken. Het geluid is ook goed waarneembaar bij een minder gehoor.
Ik had een bewakingssysteem gekocht , maar kon er na een paar weken er toch niet uitkomen om het goed werkend te krijgen in combinatie met een WiFi camera. Sitcon stelde voor alles terug te nemen in ruil voor een vriendelijker systeem . Wij vonden dit een prima geste, dus een prima zaak
*****
Ik heb de bestelling teruggestuurd is goed verlopen
goede service,bestelling in huis, gebeld dat er iets fout was, de volgende dag al het goede artikel in huis.
Ik heb de laatste maand 2 camera units met solar gekocht. Werd geleverd zonder oplader echter na telefonisch contact is deze alsnog snel geleverd. In begin wat moeite met instellen, echter met behulp van Sitcon goed kunnen instellen.
Originele beoordeling
Ik heb de laatste maand 2 camera units met solar gekocht. Werd geleverd zonder oplader en weinig beschrijving/gebruiksaanwijzing erbij. Oplader uiteindelijk alsnog geleverd. De systemen gebruiken daarnaast heel veel data tegoed terwijl er nauwelijks beelden doorgestuurd worden of veel later als tijd waarneming doorgestuurd worden. Daarnaast moeten de systemen regelmatig via 220 opgeladen worden. Van te voren duidelijk geïnformeerd en aangegeven waarvoor de systemen waren, daarop werd gezegd dat de systemen prima daarvoor te gebruiken waren. Nu na 3 weken gebruik zwaar teleurgesteld in het gebruik na een investering van 1765,00 euro 2 dagen geleden mijn frustraties duidelijk gemaakt in een mail, GEEN REACTIE!
Goed gemotiveerd personeel en veel kennis in huis
zeer tevreden
Na een verkeerde levering een correcte klachtenafhandeling! Met meerdere mensen er voor gezorgd dat het juiste product z.s.m. in mijn bezit zal zijn. Complimenten!
Originele beoordeling
Helaas werd het verkeerde product geleverd. Na contact is dit gelukkig snel opgepakt en is het juiste product verzonden. Helaas heb ik het product op het moment van schrijven nog niet ontvangen. Dus een week later nog steeds niet het product dat ik nodig heb in huis. Tevens zijn niet al mijn vragen beantwoord in de reactie op mijn klacht m.b.t. de verkeerde levering. Een gemiste kans.
Powerlina adapters gekocht die nog even gepaired moesten worden. Werd vlot opgepakt en goed afgewikkeld. Aanrader!
Goed en duidelijk geholpen. Vriendelijk te woord gestaan. Uitstekend product ontvangen. We miste een kabel in het pakket, maar die is keurig en snel nageleverd.
Vooral de draaibare lens van de video deurbel is perfect, en de installatie eenvoudig. Product werkt prima. Kan het aanbevelen. Alleen de nederlandse gebruiksaanwijzing vind ik matig.
Dit was ons tweede camera systeem bij Sitcon bij het eerste systeem zijn wij goed geholpen , maar nu viel dit enorm tegen . Voor ons bedrijf moest het camera systeem uitgebreid worden , maar de recorder was hier niet toereikend , de overige camera's bleven hangen hier werden twee camera's aan toegevoegd , de nieuwe camera's waren eenvoudig te koppelen maar de oude waren niet te koppelen aan de nieuwe recorder, het probleem bij jullie voorgelegd echter kon men geen antwoord bedenken dit werd uitgezocht we zouden terug gebeld worden. Maar na twee dagen nog niets gehoord, onder tussen stond ons camera systeem stil (wij hebben een zorg instelling voor dementerende mensen waar de camera een extra stukje veiligheid bied) zelf maar na twee dagen gebeld jullie konden ons niet helpen, er moest een monteur bij komen prijs opgave gevraagd ongeveer € 500.00 excl. voorrijkosten. Wij hebben zelf hulp ingevlogen deze heeft het probleem opgelost , het probleem zat gewoon in de oude camera omdat deze een ander IP adres had dit kon via de camera maar het kon ook via de recorder ingesteld worden, wij kunnen niet begrijpen dat Sitcon dit op een afstand NIET konden oplossen . Wij zijn zelf nog verder gaan zoeken deze oplossing staat zelfs YouTube . Wij vinden het spijtig dat hier zoveel extra tijd en geld voor ons in is gaan zitten. Een slechte zaak.
Ik heb al een week geleden besteld om het zeker op tijd te ontvangen, voor een verjaardag. Op de website stond een tijdige leverdatum... Helaas nu zit ik met lege handen :-/
Snelle levering en product bevalt tot nu toe
bevalt erg goed
zeer snelle behandeling en levering beter dan in België
Er is gebeld door Sitcon, dat ze(DPD) ons adres niet konden vinden, bleek er een verkeerd huisnummer op de order te staan, nadat dat opgelost was, zijn we nu een paar dagen verder, gister nog gemaild naar Sitcon( nog geen reactie) maar nog niets ontvangen.
Sitcon denkt met je mee wanneer je problemen hebt. Product van mij werkte eerst niet, kreeg hierna een vervangend nog beter passend bij wat ik wilde maken product opgestuurd. Top