Alarm gekocht maar kreeg hem niet geïnstalleerd, Sitcon zei stuur maar terug dan doen wij het voor u, moest geen extra kosten betalen en dat vind ik een prima service.
Ik heb een defecte powerline adapter in mijn camera systeem. Hierover heb ik vragen gesteld via het contact formulier op de website. Na enkele weken wachten op reactie heb ik uiteindelijk een nieuwe adapter aangeschaft en werkt het systeem weer.
Sleutelvinder besteld voor mijn dementerende moeder. Had al 3 verschillende, maar die van Sitcon doet het als enige perfect zonder storing en op grote afstand.
Als het goed is, waarom verder kijken.
Eerst enkele vragen gesteld per mail. Snelle reaktie's. Daarna besteld. Snelle levering.
Onze opritverklikker deed het niet meer, ter reparatie naar hun opgestuurd. De volgende dag kregen we een telefoontje dat we een hele nieuwe toegestuurd kregen. De dag daarna kwam het pakketje al inclusief een nieuwe set batterijen. Super correct te woord gestaan en goede snelle service. 👍👍👍👍👍👍
deed een bestelling( batterij voor camera) 2dagen later ontvangs van mijn order. supper snelle levering. mvg.sylvain
Had een spy- camera weerstation besteld in 2018 , die is na gebruik defect gegaan. Na reparatie heeft deze het ook weer begeven! In 2019 maar weer een nieuwe besteld en deze was na 3 dagen alweer stuk!! Weer opgestuurd met als mededeling dat ik mijn geld terug wil. Het ging om een bedrag van € 300,-. Ik had namelijk geen vertrouwen meer in het artikel. Na een mail wisseling kreeg ik als antwoord dat ik geen geld terug kreeg!! Om het verhaal kort te houden ligt de zaak nu bij de geschillencommisie. Het is mij toch wel duidelijk met Sitcon.bv geen zaken meer te doen. Klantvriendelijkheid ten top!
Zeer deskundig, behulpzaam, snelle service, kortom .....een aanbevelen!!!
Vorige maand heb ik een set dag/nacht bewakingscamera's plus recorder gekocht na uitgebreid advies van medewerker Mitch. Hij nam echt de tijd om dingen uit te leggen. Ook gaf Sitcon een goede tip voor een installateur; van der Borg security in Duiven. Deze man is eerst komen kijken bij mij thuis, heeft goed advies gegeven en uiteindelijk keurig de camera's geïnstalleerd. Klein verbeterpuntje is de gebruiksaanwijzing van de recorder; deze was nog niet volledig in het Nederlands (als je bijvoorbeeld speciale instellingen wilt uitvoeren) maar als je even de tijd neemt om door het programma van de recorder te gaan vindt je alle opties ook wel. Daarbij werden mijn online vragen heel snel en zorgvuldig beantwoord. Resultaat; glasheldere, brede, 24 uurs opnames die ver reiken.
Ik zit in een vechtscheiding en voelde me niet meer veilig. Een kennis adviseerde mij daarom om eens op de website van Siton Security.nl te kijken. De website was heel duidelijk en uitgebreid maar ik wilde graag nog wat meer advies en ben naar 1 van hun winkels gegaan. Blij verrast want daar werd ik heel goed geholpen door een geduldig en vriendelijke medewerker die de tijd nam om met mij de juiste beveiligingscamera's te vinden. Ze hebben ook een groot assortiment minicamera's en voicerecorders waar ik zeker nog een keer voor terug kom. Bedankt B
Marc heeft me zeer goed geadviseerd in de winkel in Weesp afgelopen zaterdag. Blij met het product en service
Goede service en erg tevreden over het camerasysteem
Bullet camera met 4 kanaals recorder gekocht. Perfect beeld overdag en s'nachts tot op 40 meter. Goede uitleg en de verkoper denk echt mee, ook telefonische prima servies. Ben zeer tevreden over de aankoop
We waren een kapje kwijt van een AB, bij navraag werd deze kostenloos opgestuurd!
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenBestelde is niet gelijk aan de afbeelding en van minderwaardige kwaliteit. Vuilnisbak.
Pluspunten
Alle producten anoniem besteld voor vijf uur besteld en de volgende dag in huis Duidelijke website / product beschrijving
Pluspunten
Snelle reatie op mail met vraag. Beschrijving en software via wetransfer opgestuurd.
Pluspunten
Goede communicatie en levering op tijd.
VerbeterpuntenZoekfunctie op website werkt niet goed.
Pluspunten
Goede service Mail sturen en probleem wordt direkt opgelost
Pluspunten
heel tevreden over het apparaat.Het werkt perfect. Levering was snel en perfect verlopen.Dikke pluim voor dit bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering. Bij vragen een duidelijk antwoord met de juiste hulp.
VerbeterpuntenVraag stellen onder het product werkt niet beter direct via hun eigen email
Pluspunten
- telefonisch goed bereikbaar - medewerkers met kennis van zaken - ruim assortiment
Pluspunten
Perfecte service. Zeer snelle levering. Zeer tevreden over dit bedrijf!
Pluspunten
Het bedrijf levert wat je besteld.Ook al was de advertentie niet korrekt.IK zou ze de warme Douch geven (zoals de consumentenbond dit doet bij Kassa)Vandaag besteld morgen geleverd.