Pluspunten
Leuke website
VerbeterpuntenTijdregistratieklok aangeschaft en keurig een email gekregen dat het dezelfde dag verstuurd zou worden met tracking nummer erbij van UPS. Helaas is na twee mijn bestelling nog steeds niet verzonden, maar is er alleen een label aangemaakt. Op email wordt niet gereageerd.
Pluspunten
-Klantvriendelijk -goede service -goede aftersales -werknemers weten de juiste vragen te stellen zodat mijn probleem opgelost kon worden
Pluspunten
deskundig personeel prima service
Pluspunten
perfect advies goede kwaliteit en als er dan wel wat is zeer snelle service
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Nette winkel in Nieuwegein met prettige en vriendelijke medewerkers. De medewerkers weten waar ze over praten en geven erg goed advies. Ik wilde een goede camera en ben super geslaagd. Mijn huis is weer een stuk veiliger dankzij Sitcon, bedankt daarvoor.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na meer dan 2 jaar was de adapter stuk. We ontvangen nu kosteloos een nieuwe! Helemaal top.
Pluspunten
Onze hoofd beveiliging wilde een GPS tracker kopen omdat wij last van auto diefstallen hadden. Wij wilden diefstal uitlokken en dan adres van de gestolen tas doorgeven aan de politie. Het bleek niet te werken zoals verwacht. Sitconsecurity bood een passende oplosssing om tot een oplossing te komen.
VerbeterpuntenGoede oplossing geboden. Wel moesten we doorvragen hiervoor. Dit had iets soepeler gekunt.
Pluspunten
Geduld bij uitleg aan een leek op cameragebied. Deskundige goede instructie aan de telefoon. Meteen een Ned. talige handleiding gemaild.
VerbeterpuntenZo doorgaan a.u.b.
Pluspunten
Snelle correcte service. Zeer klantgericht
VerbeterpuntenEen iets uitnodigender ingang op de locaties waar men kan komen kijken.
Pluspunten
Kwalitatief goede artikelen en de nodige hulp bij de installatie als je dat nodig hebt. Snelle levering en prima service!
Pluspunten
VerbeterpuntenUSB autolader gekocht. Bij eerste contact met het 12V contact vliegt de lader in brand. Onveilig en waardeloos product. Erger nog, Sitecon neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Op website staat dat ze binnen 2 werkdagen zullen reageren. Na 4 dagenlang diverse mails nog niets gehoord. Kortom: onveilig en waardeloos product samen met zeer slechte service.
Pluspunten
Prima service en product, Goede communicatie, reden om terug te komen.
Pluspunten
Super service Snelle levering
VerbeterpuntenBetere gebruiksaanwijzing toevoegen
Pluspunten
Heel erg tevreden
VerbeterpuntenGraag betere handleiding
Pluspunten
Na 1 jaar en 1 maand raak onze deurspion met beeldscherm defect (deurspion ziet camera niet meer.) Contact opgenomen met Nieuwegein en gesproken met een zeer vriendelijke medewerker deze zegt "stuurt u de complete set maar naar ons op gaan we kijken of onze eigen Technische dienst het kan oplossen voor u zoniet nemen wij contact op met de leverancier van dit product" (blijkt dus en dat wist ik niet dat je gewoon 2 jaar garantie krijgt op de aanschaf) Binnen 5 werkdagen had ik de set al weer terug gewoon compleet met een nieuwe deurspion. Kosten helemaal NIETS!!!! Kijk dit noemen we nou nog een Service met een grote S. Verkopen is geen kunst. Maar je klanten ook tevreden houden als er eens iets niet goed is duid op VAKMANSCHAP!!! Medewerkers SITCON reuze bedankt
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken Blijf vooral zo doorgaan a.u.b.
Pluspunten
Snelle levering. Goed bereikbaar via mail en telefoon. Vriendelijke en adequate behandeling, Perfecte retour afhandeling. Snelle afhandeling van geld terug,
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Super klantvriendelijk , helpen waar ze kunnen ,als je met iets niet uitkomt, goede producten , ik ben zeer tevreden vriendelijke gr
Pluspunten
Overzichtelijke website. Duidelijke productinformatie.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie geeft soms vreemde resultaten.
Pluspunten
Snelle reactie op email, begrip voor probleem en focus op het oplossen ervan.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle en goeie oplossingen proberen te zoeken, goeie service. Persoonlijk en vriendelijk betrokken blijvend bij de klant .
Pluspunten
Super snel geleverd, dus gelukkig op tijd voor Sinterklaas.
VerbeterpuntenGeen cadeau verpakking als mogelijkheid.
Pluspunten
Hoge servicegraad op het gebied van klantgerichtheid mbt levering en vervanging van de camera ivm sterretje in het glas. Nieuwe camera direct de volgende dag in huis. Installatie verliep soepel.
VerbeterpuntenUitstraling gebruiksaanwijzing mag wel wat kleurrijker.
Pluspunten
Goede service na levering van een erg tegenvallend product, goed en vlot opgelost voor de klant.
VerbeterpuntenEen goede Nederlandse gebruiksaanwijzing leveren bij alle producten.
Pluspunten
Bij produktvragen vlotte en heldere informatie. Snelle levering; goede prijs.
VerbeterpuntenBij retourzending (binnen wettelijke termijn) werd telefonisch om een reden gevraagd, hetgeen natuurlijk niet correct is.