Zeer zeer ontevreden over de verborgen camera pinhole model. Batterij( zeer snel leeg) extra batterij aangekocht met een aan duur van 6 uur….. na 45 min LEEG!!!! Geheugenkaart wordt 9vande10 niet herkend Afstandbediening batterij constant leeg, en op een afstand van 6m ontvangt de camera het signaal niet. Hele grote miskoop voor ruim 400.- euro. Beter niet meer verkopen dit soort producten.
Goede en snelle levering.
na een bestelling werd ik er door Sitcon telefonisch op geattendeerd dat het bestelde wellicht niet de beste keuze was. Hierna de bestelling gewijzigd in een waar ik nu tevreden mee ben. Fijn dat er is meegedacht om teleurstellingen te voorkomen. Het enige waar ik bij de installatie tegen aanliep is dat de handleiding van Ajax niet volledig voorziet in hoe een probleem met de koppeling van de sensoren met de hub verholpen kan worden. Niet onoplosbaar maar het heeft wel wat tijd gekost.
Intelligence
Bestelling bleef uit, na telefoontje met leverancier een direct opgelost.
reeds eerder gelijkaardig product gekocht
Goed product, ziet er degelijk uit. Product snel verstuurd en handige tracking info.
goede en snelle service
Snel geleverd en goede kwaliteit.
Mijn bestelde artikel was niet meer leverbaar. Ik werd meteen gebeld en werd gevraagd of alternatief ook goed was. Deze besteld, dag later in huis en ben er zeer tevreden over. Perfecte service.
product werkte niet goed, heb gebeld en kreeg te horen dat het product(deursensor met alarm) niet echt bedoeld is om inbrekers af te schrikken. Dit wordt wel gesuggereerd op de website. Maar telefonisch werd wel uitgebreid de tijd genomen om alternatieven te bespreken. Heb wel de indruk dat men goede service wil geven. Vond het vreemd dat je zelf de kosten van retour sturen moet betalen.
Goede ervaring
Handig apparaat
contact gehad met sitcom en netjes te woord gestaan toppie.
Problemen met werking toestel. Duidelijke uitleg ivm terugzending en eventuele wederaankopp
Palket was ingeleverd bij Dpd Die waren het kwijt Een telefoontje en een 2e voordeurbel / camera , 150 euro totaal , werd direct verzonden Volgende dag in huis! Zeer vlotte service Zeer tevreden Joop Mellink Ps ik doe nooit referenties
snel en goed
Na het verdwijnen van de vestiging in Weesp kan ik gelukkig nog terugvallen op de website van de overige vestigingen. Verzending via de website was supersnel en zonder verzendkosten.
Pakje zou geleverd zijn maar niks ontvangen. Document moeten tekenen voor onderzoek dat ik het pakje heb ontvangen. Dpd is ook in deze zending verwikkeld. Tot nu toe nooit meer iets bij bestellen.
Op de website zag ik een product staan met de specificaties die ik zocht voor een aantrekkelijke prijs. Eenmaal ontvangen zag ik dat het een ander (minder) type product van hetzelfde merk was. De prijs voor dat type was juist erg duur i.v.m gangbare webshops. Na contact met Sitcon erkende men dat er een fout op de website stond en retourneerde ik het product. Het aankoopbedrag werd zonder problemen binnen enkele dagen teruggestort. Foutje kan gebeuren in mijn ogen, prijs zou wel hoog zijn geweest en dienstverlening niks op aan te merken.
Ik had een deurbel incompleet ontvangen achterplaat zat er niet bij. Maar na een telefoontje hadden ze alsnog nagestuurd
de levering was zeer snel maar helaas had transporteur op verkeerde adres geleverd en had ik niets ontvangen heb dit dan gemeld en zonder probleem hebben ze nieuw opgestuurd , reeds ontvangen waarvoor mijn dank
Snelle levering en product doet wat beschreven is.