Had een artiekel gekocht wat ik achteraf niet nodig had. Niet uitgepakt en direct retour gestuurd. Binnen een paar dagen geld retour.
Telefonisch contact gehad. Goed en duidelijk geholpen.
Reeds enkele keren iets gekocht bij Sitconsecurity en telkens ben ik verrast door de snelle en correcte levering. Recent werkte een toestel niet en dat werd meteen professioneel opgelost: er werd kosteloos een ander toestel opgestuurd! Aanrader dus!
Deze mensen nemen alle tijd om je uitstekend te informeren. De aftersales is ook dik in orde.
Een bedrjjf dat wel gewoon de volgende dag geleverd heeft
Prima geholpen. Snelle levering. Zijn er problemen dan worden die zeer naar tevredenheid opgelost.
Goed gegaan met mijn bestelling en de retour zending. aan de telefoon vriendelijk gesprek gehad.
Ik had de eenvoudigste versie van de opritverklikker besteld. Deze voldeed niet aan mij verwachtingen. Na contact met de support afdeling is deze keurig ingeruild voor de verbeterde versie van dit apparaat.
Originele beoordeling
De oprit verklikker die ik 5 jaar geleden bij sitcon had besteld, was kapot gegaan. Waarschijnlijk door ouderdom. Exact hetzelfde apparaat besteld maar dat viel enorm tegen. Voor het geluid had je 2 keuzes. Veel te hard of veel te zacht. Dat was de vorige keer niet zo extreem! Aangezien dit onbruikbaar was heb ik hem teruggestuurd. Dit moest op eigen kosten! Kostte me 10 euro. Ik wilde eigenlijk de duurdere versie van dit apparaat bestellen, maar ik twijfel enorm na deze ervaring. Ik zoek nig even verder.....
Werkt feilloos! Het investeren meer dan waard. Complete info over alle onderdelen bieden de gebruiker een gemakkelijke installatie en tevredenheidsgevoel. De keuze van uitbreidingen is tevens ook geen probleem. Voor elke situatie bestaat een oplossing en een nieuw component toevoegen is in een handomdraai gebeurt. Ik heb geen min punten gevonden.
Ben nooit meer mijn sleutels of mijn telefoon kwijt
Geleverd volgens afspraak en veilige verpakking
Maar in de toekomst wil ik een groote pot hebben
Artikel werkte eerst niet naar behoren. Werd gelijk opgepakt en een nieuwe gestuurd binnen een dag!
Zeer snel geleverd en zeer tevreden van de aankoop.
apparaat dat ik bestelde bleek niet voorradig. In een persoonlijk telefoontje werd een alternatief aangeboden dat ook prima was.
Heel fijn! Duidelijke uitleg
Levering als beloofd.
Camera systeem besteld op donderdag, vrijdagmorgen al geleverd. Installatie verliep vlot dankzij de bijgevoegde informatie. Ik vond echter één instelling niet terug. Telefonisch contact opgenomen en werd direct door de deskundige geholpen. Een firma die ik zeker kan aanbevelen. A+++++
Fijne zaak, duidelijke website en snel bezorgd
Werkt perfect
heel te vreden..
Zie hierboven
Degelijk materiaal
Zelf wat problemen ondervonden tijdens het in bedrijf stellen van cameradeurbel maar met begeleiding en hulp van een enorm vriendelijke medewerker (op zaterdag) is het toch gefixt. Nogmaals vriendelijk bedankt.
de bestelling ging vlot . De levering iets minder de besteller belt en gaat terug maar zijn auto zonder te wachten iedereen zit toch niet aan zijn deur te wachten . komt ook is niet kijken of hij het vanachter kan achter laten of bij de buren ;niks daar van een briefje in de bus waar je het kan gaan afhalen in een andere gemeente .