Heel fijne mensen en terplaatse heel veel keuze.items worden tot in detail gekontroleerd en getaxeerd .top
Alles dik in orde ! Vriendelijke behandeling van de klanten. Afspraken worden goed nageleefd. Wel even zoeken naar de juiste locatie! Na bezoek rij je met een goed gevoel terug naar huis!
Ruime keuze aan zéér voordelige prijzen. Bovendien wordt alles snel en correct geleverd. Ik ben een tevreden klant!
Duidelijke website, goede prijzen, goede foto's, stevig verpakt, en geleverd op de dag die ik vroeg, kortom fantastisch, een dikke 10!
Ik ben zo fijn geholpen. Al vaker op deze site geweest. Is gemakkelijk te doen. Veel keuze. Opbellen wordt de telefoon gewoon opgenomen zonder 6 keuze menu of zoveel wachtenden voor u. Ben snel teruggebeld en de service vind ik geweldig. Chapeau hoor.
Het swarovski beeldje dat wij kochten werd op tijd geleverd. Het was met zorg verpakt. Alles top.
snel en prima ingepakt,houden zo!
Top bedrijf
Snelle service, mooie producten. Duidelijke site en je wordt bij bestelling goed op de hoogte gehouden van de status.
Mijn ervaring met kristalonline is perfect. Je kiest een artikel, bestel het en het wordt snel geleverd. Ik ben heel blij met kristalonline.
vlugge verzending top
Vind het fijn dat er een handtekening nodig is, Vooral omdat er vaak pakketjes verdwijnen
als ik een opmerking mag geven . Ik vond dat de persoon die het had geleverd nog al ruw met de doos om ging alhoewel ik hem de opmerking heb gegeven dat het zeer breekbaar de levering . Gelukkig hadden jullie het zeer goed ingepakt mvg
Mooie duidelijke website met ruime keus - makkelijk bestellen en snelle levering. Communicatie prima met vriendelijke eigenaar. Koop hier regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld :)
Zeer vlotte afhandeling, vlug verstuurd en zorgvuldig verpakt. Het is tenslotte een breekbaar product.
Keurig verpakt en snelle levering
Altijd alles correct en vlug geleverd! Dank hiervoor! Groetjes
wij kopen hier af en toe, want het is dat soort artikel, en er zijn nooit problemen.
snel, correct , ruime keuze, zeker voor herhaling vatbaar
Artikel was goed verpakt en snel geleverd.
Wij hebben al verschillende kristal beeldjes besteld,nog nooit problemen gehad. Niet met de bestelling maar ook niet met het kristal.
Zoals gebruikelijk soepel en makkelijk te bestellen, product wordt goed verpakt verzonden en is met 1 dag in bezit.
Er besteld 2x nu . Alles is met grote zorg verpakt, ook als er geen orginele doos is. Versturen zeer snel. En de items zijn in perfecte staat
Die Bestellung ging problemlos, die Lieferung war ausreichend schnell, die Ware gut verpackt und sehr schön. Der Preis war in Ordnung