Snel en goed zoals altijd. Anoniem verstuurd op mijn verzoek zodat als diegene het pakket aanpakt waarvoor het bestemd is deze niet kan raden wat het is.
Bestelling gedaan en de volgende dag geleverd!
Al meerdere stukken hier gekocht, zeker een aanrader en goede service.
Product wordt netjes, zorgvuldig en snel geleverd.
Van uw kant was alles prima verzorgd en verpakt maar de bezorging door gls liet wel wat te wensen over. Slechte communicatie
Dit was mijn eerste keer dat ik op Kristalonline heb besteld en het was een hele positieve ervaring. De bezorging was snel en op tijd zoals het bij de bestelling vermeld stond en het product was netjes ingepakt in zijn doos, dus heel tevreden!
Snel en heel goed verpakt
alles is perfect verlopen, zeker een aanrader
Zijn al poosje klant , zeer betrouwbaar en klantvriendelijk, als er iets niet op voorraad is gaan ze hun best doen om eraan te komen . Hopen nog een lange periode klant teblijven
Snel en goed bezorgd.
Keurig verpakt, volgende dag geleverd. Zeer tevreden!
ich bestelle immer wieder gern bei Kristalonline, immer sehr gut verpackt und die Artikel sind wunderschön
Vlotte levering zoals gevraagd en zorgzaam verpakt. Zending perfect in orde voor een zo grote bestelling
Zie hierboven en de website is duidelijk en makkelijk
netjes verpakt mooi op tijd geleverd
Besteld, snel geleverd. Netjes en goed verpakt!
Precies zoals verwacht, een goede communicatie en goede prijs. Blij met de aankoop!
Prima. Snelle levering en netjes verpakt.
Heb nog nooit problemen met een bestelling gehad.
absoluter Top Händler, sehr zuverlässig und schnelle Lieferung
Netjes afgewerkt.
Een en al lof, zie je helaas tegenwoordig erg weinig meer. Mijn hartelijk dank voor deze uitstekende service.
Ok
Ok