Jammer dat het niet de volgende dag werd geleverd ander had het vijf sterren geweest.
Mijn bestelde product heb ik heel snel ontvangen. Zeer blij mee!
Prima afgeleverd en in goede staat ontvangen ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst groet Astrid
Na bestelling zeer snelle verzending. Geweldig verpakt. Staat prachtig te schitteren in mijn kast.
Een supergoed bedrijf.....mooi kristal,goede service.......prettige on.line winkel om te kopen,ik ben er erg blij mee.
Veel keus, snelle levering, goed verpakt...nog nooit geen problemen hier gehad!
Heel goede service. Vriendelijk. Snelle levering. Doe zo door. Een echte aanrader. Dikke duim.
Dit is de eerste keer dat ik via kristalonline een aankoop doe en het is me goed bevallen. Ook de prijs lijkt scherp te zijn al heb ik biet echt alle uithoeken van het internet verkent.
zeer vluge levering
Zoals gewoonlijk ben ik weer zeer tevreden over de staat van de producten en de snelle levering.
Heel mooi engel en prima service.
Byzonder fijn om zaken te doen echt een aanrader
Makkelijke en duidelijke site. Vlugge levering. Één kleine opmerking. Een bevestigingsmail van zodra de bestelling verzonden is zou wel fijn zijn. Voor de rest een goede ervaring.
Snelle levering, goed verpakt, kom zeker terug op deze site.
We hebben meerdere keren wat besteld en gekocht bij jullie, alle keren was het prima in orde
Veel keus, snelle levering en nette prijzen.
Goeie firma
Ik ben heel erg tevede over contakt wat ik personelijk heb gehad en de verzending dat is alemaal volgens afspraak
je suis ravie d'avoir pu acquérir cette superbe pièce grâce à vous merci
Have purchased from this seller twice. Great experiences!
prima afhandeling en keurig verpakt. bovendien ook nog eens een snelle levertijd
hele vriendelijke meneer staat je goed te woord goeie prijzen en snelle levering dus echt een goed bedrijf een echte aanrader gr schneider
Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij kristalonline en ben steeds heel tevreden geweest over de service en de kwaliteit.
Veel keus, snelle afloop, verzekerd van het origineel en buitengewoon snelle verzending.
Alles liep vlot, snelle levering en goede service, een aanrader!