Vandaag voor 15 uur besteld en morgen in huis. Kan natuurlijk niet zo lang wachten tot de spulletjes binnen zijn.
Très bonne communication Envoi rapide Article magnifique Tout est parfait
Mijn allereerste ervaring om bij jullie een bestelling te plaatsen benoem ik als uitstekend!!!
Ben heel blij met mijn kristal en toen hij er was had ik hem in een week tijd in huis Fantastisch hoor dank jullie wel
Wordt snel geleverd en is goed verpakt.
Al jaren klant bij kristalonline en zeer tevreden hoe de eigenaars met hun klanten omgaan. Snel verzonden en goed ingepakt.
Je wordt beleefd en super geholpen en het kristal wordt behandeld alsof het porselein is. TOP
Betaalbaar, uitstekende service, snelle nette levering! In 1 woord TOP! Bedankt!
Leveringen goed, altijd op tijd. Heel goed verpakt. Vriendelijke service.
Ik heb een hele fijne ervaring met jullie. De prijzen zijn aantrekkelijk en het aanbod is ruim. De verzending was daarbij ook nog snel en goed ingepakt, dus helemaal top !!
Het pakket wordt zorgvuldig geleverd
Vergeleken met de originele Swarovski site, betaal je hier aanmerkelijk minder. Goed verzorgd, snel verstuurd ook!
Zoals iedere keer weer een perfect product en afhandeling van mijn bestelling , zeer leuk en mooi item .
Ik had me gewoon ingeschreven voor een Swarovski kristal en ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ze hem ooit weer zouden hebben. Tot dat ik een email kreeg dat hij er weer was. Gelijk besteld en voor ik het wist hadden ze het opgestuurd. Erg fijne website.
Snelle levering en heel aangekomen dankjewel
Alles netjes verpakt en supersnel ontvangen
Snelle levering .Zeer goed verpakt !
ik ben zeer te vrede van alles wat we tot nu al besteld hebben en we gaan zeker nog bestellen een klein min puntje is de verzendingskosten beetje duur na alles wat ik al besteld heb vriendelijke groeten Moerman Eddy
Perfect service is goed alles maken nergens een probleem van een dikke 10
Snelle en correcte levering zoals gepland. Product zoals op foto
Snelle levering, keurig verpakt en mooie prijs.
Besteld volgende dag binnen
Zeer tevreden over de service
Het bestelproces was simpel, het geleverde exact als omschreven, de verpakking netjes en goed beschermend, en de verzending snel. Ik zou niet weten hoe het beter kan.
Swarowski kristal besteld en geleverd gekregen, goedkoper dan bij swarowski zelf.