Zoals steeds:prima!!!
Helpdesk is goed bereikbaar. En een geen gezeur instelling. Oplossen is de instelling. Gewoon een goeie tent.
Mijn woning uitgerust met alarm systeem van woonveilig .nu binnen sirene gekocht waardoor ik nog beter ben beveiligt voor inbraak. ben zeer tevreden over de producten van woonveilig.
Goede duidelijke webwinkel, bestellingen zeer makkelijk te plaatsen, alle leveringen snel thuisbezorgd, top en zeer eenvoudig te installeren alarmsysteem
Een aantal weken terug het basispakket(incl Hue) aangeschaft. In no time geïnstalleerd volgens de duidelijke gebruiksaanwijzing. Systeem werkt geheel naar verwachting. Inmiddels zelfs uitgebreid met extra assesoires en rookmelders. Toppie!
Woonveilig is een eenvoudig te installeren alarmsysteem dat eenvoudig uit te breiden is en uitstekend functioneert. Regelmatig goede aanbiedingen.
Ik had een vraag over de webshop via de klantenservice gesteld, binnen twee minuten reactie terug. Dat noem ik service
De installatie was snel en professioneel uitgevoerd. De meldingen zijn altijd correct en snel.
Hebben WoonVeilig al tijdje. Werkt prima! Gebruiksvriendelijk. En we zijn het systeem langzaam uit aan het uitbreiden!
Ik heb het Woonveilig alarm systeem nu al een jaar of 8 met alle tevredenheid. ik heb een keer een probleem met de voeding gehad wat meteen is opgelost door een nieuwe te sturen. nu vind ik het weer leuk om hem te upgraden dus heb de Gate-3 set besteld. Een betrouwbaar alarm systeem met een zeer goede aftersale en service
Het installeren is inderdaad erg eenvoudig, ook in het gebruik is hij erg makkelijk en vriendelijk voor de gebruiker. Wel was het spannend om te testen, want er komt een knalgeluid uit de speaker! De dienstverlening per telefoon is super: vriendelijke en kundige mensen die goed en gedegen antwoord geven en proberen mee te denken. Erg tevreden. Het abonnement biedt veel voordelen, maar die hebben we niet altijd nodig (en daar hoeven we dus niet altijd voor te betalen). Gelukkig kan je deze flexibel aan- en uit zetten.
voor ieder handig of onhandig in 1 avond te installeren, en o zo handig met je telefoon overal te bedienen
Contact gehad met de klantenservice. Uitstekend geholpen!
Het Woonveiligsysteem is makkelijk zelf te installeren, zeer betrouwbaar en heeft lage onderhoudskosten.
Inmiddels mijn tweede systeem besteld, voor thuis en in het vakantiehuisje. Werkt tot volle tevredenheid, nog geen valse meldingen, hetgeen ook erg prettig is
Heldere uitleg en simpele installatie. Value for money
Het werd mij door een relatie aanbevolen en het klopt allemaal. Goede bewaking en informatie + de mogelijkheid om of afstand zaken te regelen zoals de tuin besproeien.
Al 10 jaar in het bezit van dit alarmsysteem en kan niet anders zeggen;Top service en goede kwaliteit producten! Ga zo door.
tot op heden zijn de ervaringen zeer goed. Ook met enkele vragen aan de helpdesk werd ik uitstekend geholpen
Woonveilig is een eenvoudig systeem dat zelf kan worden aangepast naar behoefte. Ik had veel foutmeldingen, maar hoop daar nu van verlost te zijn.
Ondanks dat het soms wat druk is bij woonveilig heb ik in de afgelopen jaren de ervaring dat al mijn problemen tot een goed einde zijn gebracht, een perfecte ondersteuning en altijd vriendelijk, in een woord top.
Stabiel systeem en goede service
Met de vele mogelijkheden wat het alarm systeem biedt, voelen wij ons veilig. Zelfs met een paniek knop gaan we mijn epilepsie hulphond het alarm laten activeren, hoe bijzonder is dat. Alarm systeem, paniek knop, een speciale Europese gecertificeerde epilepsie hulphond en zo ben ik veilig in huis qua inbraak en levensreddend ivm mijn epilepsie aanvallen. De hond activeert dan de paniek knop en iedereen wordt direct op de hoogte gesteld. Hulp is dan snel in huis. Perfect!! Levensreddend.
Ik heb afgelopen zondag een vervangende huiscentrale Gate 02 besteld; deze werd dinsdag bezorgd, prima. Nu bleek er, tijdens het installeren, een bewegingssensor defect te zijn; deze zojuist maar besteld. Zal ongetwijfeld ook wel snel geleverd worden. Ik gok op vrijdag :)