Zeer makkelijk te installeren en kom je er niet uit een uitstekende klantenservice.
Na veel jarenWV1716 overstap naar Gate 02 en nu naar Gate 03, super!
na telefonische verduidelijking de camera besteld
Ik had nog een aantal vragen maar deze zijn uitstekend beantwoord door de klantenservice.
Goed alarmsysteem. Maakt beloftes waar. Makkelijke website, eenvoudig zaken bestellen
Duidelijke site en goede beschrijven aanwezig.
***** ster
Heb inmiddels het systeem enkele weken in mijn bezit. Simpel te installeren en werkt direct. Ook uitbreiding van de set is eenvoudig
The purchasing process and product specifications are very well explained
Na poging tot inbraak op zoek gegaan naar manieren om inbrekers het moeilijk te maken en vooral af te schrikken. De combi met het hue systeem was erg aantrekkelijk. Dus nu aangesloten op alle lichten en meteen rookmelders erbij besteld. Tot nu toe overzichtelijk ook met de app de status te zien.
Omdat ik ging verhuizen heb ik research gedaan naar een goed en slim alarmsysteem. Ik wil alles mobiel kunnen regelen en het kunnen koppelen met mijn smart home. Steeds kwam ik weer bij Woonveilig uit. Uiteindelijk de stap gezet en een bestelling geplaatst. Deze had ik de volgende dag gelijk in huis. Het installeren was zeer eenvoudig. Binnen een mum van tijd heb ik alles geïnstalleerd en mijn Philips Hue lampen gekoppeld. Na een foutje (van mijn kant) met het onthouden van mijn wachtwoord, heb ik ‘s avonds nog de klantenservice gebeld. Deze hebben mij heel snel en vriendelijk geholpen. Nu na een paar weken gebruik ben ik nog steeds tevreden. Er hebben zich geen problemen voorgedaan en alles werkt zoals gewenst. Nu ben ik juist bezig met het koppelen van nog meer accessoires, wat niet alleen nuttig is maar ook erg leuk als gadget freak. Slimme rookmelders, buitensirene, paniekalarm en camera’s. Heerlijk om zo alles tip top werkend en veilig te hebben.
In punten: - Vlotte levering - Duidelijke gebruiksaanwijzing - Kundige klantenservice bij probleem door router - Systeem doet wat het moet doen Ben er blij mee (en mijn vrouw ook)
Ik gebruik het al jaren en heb er een zeer veilig gevoel bij.
Ik ken WoonVeilig al via een kennis die er zeer tevreden over is. Het is een goed en compleet alarmsysteem voor een mooie aanschafprijs. Maar nog fijner is het dat je niet verplicht aan een meldkamer vastzit met een duur abonnement per maand.
sinds woonveilig bij ons in huis is kunnen we ons weer veilig voelen en rustig slapen en met een gerust hart weg gaan .
goed bezig! alleen 0883838838 slecht bereikbaar
WoonVeilig heeft een goede en duidelijke uitleg op de website staan. De webshop is overzichtelijk en het bestelling van de producten is gemakkelijk.
Ik wilde het systeem van € 249,- maar telkens als ik naar de shop ging kon ik alleen kiezen voor het systeem van 299,- met Philips Hue. Ik heb echter alles al van Hue en de bridge met lampen dus niet nodig. Ben uiteindelijk door via shoppen met google wel tot de juiste keuze gekomen.
Ik heb een afstandbediening gekocht Maar hij doet het niet Jullie konden er niets aan doen Zeer jammer
We hebben op meerdere locaties dit systeem, met camera's. Werkt perfect, geeft onze medewerkers een veilig gevoel. Service bij reparatie of problemen is uitermate goed, kunnen andere leveranciers voorbeeld aan nemen.
Ik heb dit systeem sinds afgelopen zaterdag in huis. Het systeem is dus nog vrij kort in gebruik en eigenlijk is het te vroeg om een review te schrijven. Echter omdat mij via de mail gevraagd werd een review te schrijven doe ik het alvast met de ervaring die ik tot nu toe heb. Ik heb lang zitten twijfelen tussen verschillende systemen. Wij hadden een goedkoop alarm waar ik een vervanger voor zocht. Mijn moeder zit bij een alarmdienst waar ze 33,75 per maand betaald. Ik vond dit toch wel wat aan de hoge kant. Bij woonveilig.nl zijn de kosten 8,95 per maand (ik wil het betaalde abonnement). Dit valt eigenlijk heel erg mee met wat je ervoor krijgt. De hardware ziet (en voelt) er heel degelijk en professioneel uit. Het bedieningspaneel is zelfs verlicht bij gebruik en geeft pieptoontjes bij het indrukken van de knoppen. Dit alles voelt heel professioneel aan. Ook de controles op stroomuitval en internetuitval en de zelf testen vind ik erg goed. Daarnaast wordt het bereik en batterijniveau van de sensors ook gecontroleerd (dit alles had mijn oude systeem niet). De app oogt wat simpeler maar het doet wat het moet doen en daar gaat het om. wel heb ik een probleem dat de app problemen heeft met meldingen ophalen. Hier is de technische dienst op het moment van schrijven mee bezig en het zal vast en zeker opgelost worden. Daarnaast mis ik een aantal opties (zoals volume kunnen instellen bij in en uit loopsignaal). Het inloopsignaal vind ik echt te zacht. Het uitloopsignaal is prima. Ik vind het niet logisch dat je dit niet zelf kan instellen. Je zou dit kunnen oplossen met een extra binnensirene (daarom een halve ster minder). Ik heb de helpdesk een aantal vragen gesteld en die kwam heel kundig over. Ze weten precies waar ze over praten en ze komen heel professioneel over. Al met al dus zeer tevreden. Ik zou niet weten waarom je ergens anders meer zou betalen terwijl dezelfde dienst (ook al is het geautomatiseerd) hier zoveel goedkoper is. Zeker een aanrader.
Prima begeleiding bij wijziging van centrale (Upgrade na 11 jaar) men neemt alle tijd en als het niet functioneert krijg je een tegoedbon voor volledig nieuw onderdeel. Waar kom je dit nog tegen Geweldig mijn dank
Het werkt super goed
zowel op de computer als telefonisch is het allemaal duidelijk en nemen ze de tijd voor je en krijg je een goed antwoord op je vragen.
Doeltreffender en eenvoudiger kan niet. Super simpel aan te sluiten, werkt prima en waar voor je geld. Mocht je twijfelen over de aanschaf: niet doen. Gewoon bestellen, en je voelt je gegarandeerd een stuk beter als je van huis bent.