Goede hulp bij de klantenservice!
Wij hebben al 6 jaar een alarmsysteem van woonveilig en diverse vrienden ook geadviseerd om hiertoe over te gaan. Een van de vrienden in Rotterdam werd erdoor gewaarschuwd en ze hadden alleen het slot geforceerd maar schrokken van het alarm. Leve woonveilig zeiden ze.
Nav een telefonisch gesprek met een van de medewerkers van klantenservicelijn ben ik besloten om het sysyteem aan te schaffen.
Duidelijke site, goede klantenservice, snelle levering
De eerste binnensirene die ik ontving weigerde contact te maken met de huiscentrale en bleek defect. De tweede weigerde in eerste instantie wederom, maar na een harde reset met hulp van de klantenservice is werd hij toch uiteindelijk herkend. Vervolgens geeft het systeem waarschuwingen dat de interne accu van de binnensirene leeg is. Navraag bij wederom de klantenservice leert dat dit normaal is; de accu laadt zichzelf in de eerste 24 uur op en wordt kennelijk vrijwel leeg verzonden. Mijn ervaringen met Woonveilig zijn in het algemeen best goed, afgezien van de ietwat antieke web-omgeving en app met beperkte functionaliteit, maar de buitensirene en nu dus de binnensirene hadden wat extra aandacht nodig.
Mooie site en goede en snelle service bij hulp via telefoon en chat. Goed bezig!
Snelle service, goed contact (indien nodig).
Prima klantenservice, bij uitleg en evt. Klachten.
Duidelijke site en goede services
Voor het installeren of het gebruik van de producten van woonveilig hoef je geen technische achtergrond te hebben.
Wat ik alleen echt mis, vervelend vind, is dat het systeem in te schakelen is, terwijl er ergens nog een raam of deur open staat. Ik wil dat dat niet kan, dat het systeem zegt "sluit eerst alle ramen en deuren". Lijkt mij logisch. Bediening met de app gaat heel goed en vrijwel zonder vertraging. Voor onze binnen camera heb ik toch nog een slimme stekker besteld. Ik wil het zo maken dat de camera alleen stroom krijgt als het systeem ingeschakeld is, de klantenservice heeft mij gezegd dat dat mogelijk is. Hopen dat ik dan niet 6 keer per dag melding krijg dat mijn camera geen verbinding maakt.
de site was heel duidelijk, een mooie aanbiedng toevallig, helemaal top. Nog een vraagje via de chat gesteld en dat antwoord kwam ook razend snel. Nu afwachten tot ik het pakket heb ontvangen en kan installeren en dan met een gerust hart de deur uit!
Een paar gebeld en gevraagd om extra informatie over bepaalde onderdelen. Dit is mij uitstekend uitgelegd. Uiteindelijk overgegaan naar de bestelling, echter toen werkte de overboeking via ideal niet, contact opgenomen. Werd wederom rustig te woord gestaan, werden zaken gecontroleerd. Het lukte echter niet om de betaling uit te voeren. Uiteindelijk heb ik een andere computer gepakt opnieuw ingelogd en wonderwel dit lukte nu wel. Uw adviseur bleef netjes aan de lijn tot alles was uitgevoerd. Vandaar dat ik zeer tevreden ben over uw personeel.
Ik ben al een tijdje opzoek gegaan naar een goed alarm systeem. En ben uiteindelijk uitgekomen bij een alarm systeem van woonveilig. Deze is betaalbaar en heeft alle functies die ik zoek. Zoals diervriendelijke bewegingsmelders, uitbreidbaar, bestuurbaar via de app. In eerste instantie wil ik hem gaan gebruiken met het gratis basic abonnement maar misschien later ook wel uitbreiden naar een camera abonnement. Verder zijn ze telefonisch goed bereikbaar en geven ze goed advies.
Het Woonveiling alarmsysteem is makkelijk aan te leggen, is goedkoop en de service is prima.
Wordt die keer dat ik ze nodig altijd perfect geholpen.
Zeer eenvoudige installatie
Tijdens avonduren nog fantastisch geholpen door de Facebook web care! Gezien ik woonachtig ben op Curacao nog wat vragen gesteld via de web care via Facebook om 0:00 uur Nederlandse tijd. Super snel reactie en goede uitleg! Systeem meteen besteld! DANK!
Mijn eerste indruk is goed. Tot op heden goede en duidelijk omschrijving van de mogelijkheden. Prijs in verhouding tot andere leveranciers goed!
Na het stellen van een vraag via email heb ik ook telefonisch nog wat aanvullende vragen gesteld. Ook hierbij werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Goede bereikbaarheid zelfs wat later op de avond!!
De webshop bevat een overzichtelijk aanbod met producten maar daarbij duidelijk uitgelegd wat je kunt bestellen en wat je daarvan kunt verwachten. Klein verbeterpuntje is, dat de optie "in de winkelwagen" heel prominent bij elk product in het overzicht staat terwijl je eigenlijk beter eerst op "informatie" of het product zelf kunt klikken om de uitleg te lezen (waar je bijvoorbeeld ziet of er nog aanvullende diensten nodig zijn)
als ik bel wordt ik op een correcte manier geholpen, top klanten center
Het systeem werkt goed , heb het bij meerdere aanbevolen ook die zijn allemaal tevreden. Je word ook zeer prettig en deskundig geholpen als zelf het aansluiten niet lukt. Ik raad het iedereen aan en laat het ook zien hoe het werkt. Inmiddels hebben al 7 personen het op mijn advies.
Duidelijke website. Goede feedback aan de telefoon.