werkt 100% niks te klagen

soepel bestelproces alles werkt goed

Goede service en snelle verzending.

Prima service.

redelijk

IK vond het een enorme zoektocht naar de batterijen. Waarom gewoon niet in de shop. Klantenservice reageerde snel.

Duidelijke website, volledige info

Zeer tevreden over de informatie en het bestelproces

Helder. Snel en betrouwbaar

Ik heb al jaren het fijne Woonveilig alarm systeem. Werkt super makkelijk en snel. Mijn ouders buren of vrouw snappen het aan en uitschakelen binnen 1x. De app werkt handig en overzichtelijk. Zelfs de snelkoppelingen op je telefoon zijn snel in te stellen. Het alarm werkt samen met Philips Hue waardoor alle lampen rood gaan branden bij een alarm melding! Valt heel goed op in de buurt.

Goede website

Zeer tevreden over het gebruik van de website, heel klantvriendelijk

Goede service, duidelijke instructies

Systeem werkt vrijwel altijd vlekkeloos, als er iets is doen ze bij woonveilig alles om je te helpen.

Mooi systeem

Makkelijke webshop. Alleen automatisch verwijderen van hoofdletters vervelend.

Woonveilig is duidelijk, goede ondersteuning en komt afspraken na.

Woonveilig is duidelijk, goede ondersteuning en komt afspraken na.

In 1 woord TOP

Erg vriendelijke medewerkers, heldere uitleg en straight2thepoint.

Prima advies en deskundige begeleiding

Had bliksemschade, prima advies om dit te declareren bij de verzekering

Geweldig product

Uitztekend servicegericht

Makkelijk bestellen

Overzichtelijke website, leuke aanbiedingen.

Goede en duidelijke website.

Goede website en duidelijk. Alles goed omschreven en makkelijk te vinden. Verder nog geen ervaring, doe net mijn eerste aankoop.

Snel geleverd en geïnstalleerd

Overzichtelijk en snelle levering. Kortingen op pakketten zijn wat onoverzichtelijk

Gebruik het al 10 jaar

Altijd tevreden over geweest. Goed, makkelijk systeem. Overal te bedienen via internet. Nu uitbreiding met camera’s aangeschaft. Geeft toch een veiliger gevoel als je van huis bent.

Erg eenvoudig en betrouwbaar alarmsysteem

Woonveilig: Kwaliteit en deskundig personeel. een ervaring die ik graag met iedereen deel.

Makkelijke installatie en super service!

Na enig speurwerk op internet en dan vooral dankzij KASSA reviews, ben ik bij Woonveilig gekomen als oplossing voor de beveiliging van ons huis. De installatie ging soepel en het systeem werkt uitstekend. Het alarm is makkelijk met een app uit te zetten. De raam/deur beveiliging is simpel te monteren en te activeren. regelmatig ook mooie aanbiedingen waardoor de oplossing een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Ik greep naast een aanbieding inclusief de buitencamera die ik toch wel graag wilde hebben. Zonder enig probleem mocht ik alsnog gebruik maken van de aanbieding. Kijk dan doe je aan klantenbinding.

Via een zwager aan deze website gekomen en dat bevalt zeer. Het systeem ga ik dit weekend installeren maar het ziet er degelijk uit.

Prima spul. Simpele installatie, mede door duidelijke handleiding.

Prima,

De manier van aankopen was goed toegelicht

Ons oude alarm vertoonde na een jaar of 20 slijtage verschijnselen wat zicht uitte in valse alarms midden in de nacht. Na veel vergelijkingen leek WoonVeilig een goede keus mede gezien de aanbiedingen. De keuze uit de drie aanbieding was nog lastig. Het werd uiteindelijk de Hue set. Nu maar vertrouwen dat de installatie even makkelijk gaat als de aanschaf. Louk

Deskundig, duidelijk, eerlijk en vriendelijk

Prima snel en vakkundig geholpen. Uitstekend advies en dat voor een prima prijs.

Betrouwbaar

Erg tevreden, al 8 jr klant zonder storingen.

geweldig

Ondanks dat het systeem verouderd is zeer goed geholpen. Zeer vriendelijk geholpen en heel behulpzaam door mevrouw Richter.