Pluspunten
Goede website ,makkelijk te bestellen. Met het product nog ervaring op te doen.
Pluspunten
Zeer goede info via de telefoon,wordt goed geluisterd. Komen met een duidelijk antwoord en er wordt meegedacht.
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenLangere garantietermijn
Pluspunten
Typisch een bedrijf wat je uitnodigd om alles onder 1 systeem te brengen hetgeen ook bij mij aan het gebeuren is. Gewoon klasse spul en degelijk.
Pluspunten
Klantenservice goed zowel per mail als telefonisch; goed product eenvoudig te installeren
Pluspunten
Overzichtelijke site Zeer veel sensoren en slimme apparaten te koppelen met dit systeem. Systeem is simpel uit te breiden zodat niet alles in 1 x aangeschaft hoeft te worden.
VerbeterpuntenEr worden verschillende abonnementen aangeboden waar je eigenlijk niet onderuit kunt. Anders kun je het systeem maar heel beperkt gebruiken. Dat er een abonnement bij hoort om dit product fatsoenlijk te gebruiken vind je ergens helemaal onderaan en dan moet je nog goed opletten ook. Heel jammer dat het zo stiekem moet. Dit geeft je een slecht gevoel bij dit bedrijf.
Pluspunten
Al vele jaren gebruik ik dit beveiligingssysteem. Zeer tevreden, eenvoudige installatie en betrouwbare werking. Ik breid nu uit met hd binnencamera.
Pluspunten
Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en er zijn goede toelichtingen op de af te nemen producten.
VerbeterpuntenEr zijn betere camera's in de omloop namelijk in een bolvorm en veel kleiner. Dit hadden we graag gezien aangezien dit een vrij grote/forse camera is.
Pluspunten
betrouwbaar systeem en makkelijk te installeren.
Verbeterpuntenalleen de verzendkosten voor een batterij zijn wel wat hoog.
Pluspunten
Stabiel systeem. Eenvoudige installatie. Draadloze componentaansluiting. Uitstekende camera's. Prima klantenservice (medewerkers)
VerbeterpuntenSnelheid van de handmatige opschakeling camera's. Automatische koppeling van de alarmlocatie aan de relevante camera..Hacken van het systeem via de internetaansluiting??? Een nauwkeuriger (alarm) logfunctie van gebeurtenissen??
Pluspunten
Snelle levering en goede telefonische ondersteuning. Goede prijs kwaliteitverhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer goede en uitvoerige info op de website gegeven.
Verbeterpuntennog niet kunnen vinden. misschien als klant ook gebruik kunnen maken van kortingen op eventueel te bestellen aanvullende komponenten.
Pluspunten
Al jaren in bezit van dit alarm systeem, het is betrouwbaar en heeft veel beveiligingsmogelijkheden !
Pluspunten
Fantastisch product voor de baby boomers...
Pluspunten
Alarmsysteem werkt goed en altijd. Eenvoudig zelf aan te sluiten. Klantenservice al meerdere keren gebeld en zeer snel, behulpzaam en netjes geholpen.
VerbeterpuntenKortingsacties een aantal keer gemist of te laat ontdekt. Hier valt achteraf niks meer aan te doen ondanks dat ik inmiddels flink wat uitbreiding van woonveilig heb aangeschaft.
Pluspunten
Betrouwbaar en correct bedrijf, zeer goed telefonisch bereikbaar voor aankoop, installatie en technisch advies en hulp. Systeem bevalt ons al vele jaren, werkt makkelijk en feilloos. Goed uitbreidbaar met rook,koolmonoxide,camera enz
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede begeleiding
VerbeterpuntenCamera installatie en resultaten niet stabiel
Pluspunten
Vlotte levering. Werkt goed!
Pluspunten
eenvoudig op te zetten en uit te voeren
Pluspunten
Duidelijke website, prima service en afhandeling
Pluspunten
Telefonisch altijd heel goed bereikbaar, geen lange wachttijden. Medewerkers altijd vriendelijk en duidelijk.
VerbeterpuntenBen nog geen slechte punten tegen gekomen
Pluspunten
Al heel lang woonveilig in huis. Dik en dik tevreden
Pluspunten
Prima installatie en een vlotte service
Pluspunten
bevalt goed het alarmsysteem en goed uit te breiden met rookmelders etc
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer info over compatibiliteit van verschillende accessoires bij wisselen naar nieuw systeem