Pluspunten
Alarmsysteem is makkelijk en snel te installeren, Ga nu met een gerust hart de deur uit.
Pluspunten
Installatie is eenvoudig, werkt goed!
Pluspunten
Na veel vergelijkingen van diverse beveiligingen kwam ik terecht bij WoonVeilig. Nu 2 weken in werking kan ik zeggen dat het een goed werkend systeem is, eenvoudig te installeren en uit te breiden met brandmelders,extra deurcontacten etc. Daarnaast is het ten opzichte van andere systemen relatief goedkoop
Pluspunten
Hebben dit alarm al even werkt perfect en heel makkelijk verder uit te breiden.
VerbeterpuntenEigenlijk geen installatie is simpel en werkt het dan werkt het.
Pluspunten
Ik maak nu meer dan 2 jaar gebruik van het alarmsysteem van Woonveilig. Is werkelijk van uitstekende kwaliteit en de service en ondersteuning bij vragen en aankoop is erg goed.
VerbeterpuntenMogelijk kan het assortiment uitgebreid worden met een slimme deurbel met camera en spreekmogelijkheid.b
Pluspunten
Snelle levering maar ook snel met de retourafhandeling
Pluspunten
Altijd snelle response bij vragen en evt hulp bij installatie.Wordt keurig te wordt gestaan bij telefonisch contact en zijn erg vriendelijk
Pluspunten
mooi product, makkelijk te installeren en te bedienen
Verbeterpuntenintegratie in home domotica systemen (openhab, domoticz, smartthings etc)
Pluspunten
Super beveiligingssysteem met een breed scala aan slimme accessoires en sensoren, die je via mail, sms en/of telefonisch waarschuwen bij een alarmmelding. Groot voordeel is dat een hoop ervan draadloos is te verbinden met je alarmsysteem, zodat je niet overal kabels door je huis hoeft te laten lopen.
Pluspunten
Goede telefonische support.
VerbeterpuntenDoe wat je beloofd. Voor 20.00 bestellen op werkdagen en de andere dagen leveren! Niet gebeurt dus ..... jammer jammer. Jammer dat het positieve gevoel aan de telefoon volledig teniet wordt gedaan door de slechte levering van de order.
Pluspunten
Het is mij aanbevolen door een tevreden klant
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Uitstekende klantenservice; diversiteit aan producten
Pluspunten
Al jaren ben ik bij woonveilig en dan toch nu maar besloten mijn jaren oude WoonVeilig systeem te vervangen voor een nieuw waarbij gelukkig nog wel gebruik kan worden gemaakt van reeds aanwezige devices.
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat er 1 camera net zoveel betaald moet worden als voor 6 camera’s . Differentiatie zou meer gepast zijn.
Pluspunten
Snelheid en betrouwbaarheid
Pluspunten
Snel, helder, betrouwbaar
Pluspunten
top produkten , zeker na updates. Nu al mijn vierde pakket. Zeer veilig!!
VerbeterpuntenLagere abbo..kosten:-)
Pluspunten
top bedrijf goede bestel overzicht
Pluspunten
Goede service!! Fijne klantenservice
Pluspunten
De alarmsystemen werkt goed het huis centrale is makkelijk te instaleren en de app is makkelijk te bedienen
VerbeterpuntenDe signalen mogen wel mogen wel beter zijn ivm hoogte want 1.90 kan ik makelijker af trekken dus van af 230 aan 240 hoog en sterker
Pluspunten
Duidelijke site, veel nuttige informatie. Ben benieuwd of het product net zo goed is.
prijs is niet landelijk het zelfde. mediamarkt heeft als voorbeeld ander prijs voor raam/deur sensor.
Pluspunten
vakkundig geholpen aan de telefoon bij informatie en ze praten je niet gelijk wat aan.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbare dienstverlening, wat ook geldt voor de G4S beveiligers.
VerbeterpuntenHuiscentrale WV-1716 nabestellingen: Liepen vlot met de iPhone WoonVeilig APP, maar niet met de iPad woonveilig.nl website.