Pluspunten

Bewegingssensoren, alarm, deuralarm en meer hebben wij nu van woonveilig. Makkelijk te installeren en het werkt allemaal super met elkaar. Simpel uit te breiden.

We hebben reeds een abonnement maar voor de aanschaf van een cameradienst moet je bijbetalen, dit is jammer gezien wij reeds abonnementskosten betalen. Zou niet nodig hoeven zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed werkende alarmmelding. deuralarm werkt prima.

de bewegingsmelders laten het soms afweten en dan gaat het alarm pas na 5 minuten af. de camera (oudere versie) is waardeloos, het geeft slecht beeld en niet betrouwbaar.

Pluspunten

Betaalbaar alarmsysteem, gemakkelijk uit te breiden met verschillende onderdelen. Werkt uitstekend. Door de afstandsbediening is het gebruiksgemak erg groot.

Pluspunten

Goede prijs en service

Pluspunten

Mooi stabiel systeem. Gebruiksvriendelijk en makkelijke installatie.

De installatie zou moeten melden tijdens inschakelen dat de raam/deur contacten niet gesloten zijn.

Pluspunten

Gewoon goed! Heb al bij heel wat adressen dit systeem geïnstalleerd!

onderdelen mogen wel wat goedkoper!

Pluspunten

Ben al Jaren klant, en de service is zeer goed, ook de kwaliteit van het alarm systeem is erg goed, al vele jaren zorgeloos in gebruik. echt een aanrader

wacht met smart op de nieuwe API om weer te kunnen communiceren met de Homey Domotica Controller

Pluspunten

Goed geïnformeerd over meldingen etc goed bereikbaar, zowel telefonisch als via web

nvt

Pluspunten

Alles prima geregeld

geen

Pluspunten

bij problemen snel en goed opgelost

Pluspunten

overzichtelijk, snelle service en afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te installeren, eenvoudig in het gebruik en biedt mogelijkheden om stapsgewijs uit te kunnen breiden, wat fijn is als je niet direct alles kunt aanschaffen. Op aanraden van vrienden gekocht en wij zijn er erg tevreden mee. En wij zouden graag nog eea uitbreiden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Wat een onwaarschijnlijk slecht gebouwde website voor de iPad!!! Ik hen nu een bestselling geplaatst ZONDER huisnummer. VERSCHRIKKELIJK. Hoe krijg ik nou mijn spullen?!!! K zoooi!!!

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over het alarmsysteem dat ik enige tijd geleden heb aangeschaft van Woonveilig. De service is goed en duidelijk. Ten tijde van het gebruik is 1 bewegingsmelder defect geraakt. Dit was na contact met Woonveilig direct en perfect opgelost. Kortom: klantvriendelijk, behulpzaam en integer. Top!

Eigenlijk geen

Pluspunten

Prima functionaliteit die werkt voor een betaalbaar maandbedrag. Uitstekende 'respons-tijd' op een alarm met de juiste (digitale) acties. Gebruiksvriendelijk. Goede APP. Normale batterijen die lang meegaan in de diverse onderdelen (ook wel prettig hoor!).

Betere uitleg over de werking (doel, wat, wanneer en hoe) van de camera's (binnenshuis) in relatie met de overige onderdelen. Veel betere uitleg over de samenwerking met Philips_Hue: hoe dit het meest praktisch in te richten. Koppeling aan aan WV, hoe?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eigenlijk geen

Pluspunten

Simpel, makkelijk en snel.

Minder mailen

Pluspunten

Goed bereikbaar

Battery vervangen

Pluspunten

Verzorgde website met duidelijke uitleg over de verschillende systemen en mogelijkheden, snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Goede duidelijke telefonische helpdesk

soms iets te lange wachttijden

Pluspunten

correcte en snelle uitvoering van bestelling(en) duidelijke website

nvt

Pluspunten

Perfect systeem, goede klantenservice, gemakkelijke installatie !!

Pluspunten

Zeer goede prijs-kwaliteit produkten Ook heb je voor een gering maandbedrag een goede controle op de werking van de aangesloten alarmsystemen, bij een alarm worden de beelden van de camera automatisch opgeslagen zodat je deze altijd terug kan kijken. Ook wordt je dan gebeld of krijg je een sms, zo ook bij lage batterijspanning.

Losse lampen hue zijn niet meer verkrijgbaar bij woonveilig, is wel jammer.