Pluspunten
Perfect alarmsysteem, eenvoudig te installeren en goed ondersteuning
VerbeterpuntenOnline handleiding kan completer
Pluspunten
Ziet er goed uit de verwachting is hoog
VerbeterpuntenNog niks
Pluspunten
Snelle en deskundige informatie, indien gewenst geen abonnement, prima producten.
Verbeterpuntenzou niets kunnen verzinnen
Pluspunten
Perfecte service, goed werkende producten. Eenvoudig te installeren en betaalbaar
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Easy checkout, all necessary info was accessible.
VerbeterpuntenWebsite UI is a bit outdated
Pluspunten
Inmiddels vanaf begin klant bij woonveilig en is deze gegroeid tot een betrouwbare leverancier. Zeker ook de service bereidheid en de kwaliteit van de apparatuur.Onlangs verhuisd en zonder problemen de installatie op nieuwe adres snel weer operationeel gemaakt.
Pluspunten
Allemaal goed geregeld en overzichtelijk
VerbeterpuntenWebshop geeft melding " Verkeerd product besteld" ondanks ik de juiste centrale had aangegeven bij de accessoires. Het wordt niet duidelijk welk product er dan niet juist is besteld. Ik heb de bestelling maar doorgedrukt in de hoop dat het toch goed is wat ik heb besteld.
Pluspunten
nooit valse meldingen. goede service, vriendelijk personeel aan de telefoon makkelijk te instaleren
Verbeterpuntenals jullie zo doorgaan. GEEN
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntenweekend een probleem
Pluspunten
I bought the Woonweilig system a month ago and so far it's been a solid performer - it's easy to set up and manage. There have been no false alarms and the few times it triggered was correct and timely (e.g. someone entering and forgetting to turn off the alarm). Solid product!
Pluspunten
Het is erg overzichtelijk. Makkelijk te gebruiken site.
Pluspunten
Snel geholpen aan telefoon.
Pluspunten
Prettg bedienbaar en overzichtelijk informatie
Pluspunten
Goed alarm systeem! Werkt ook goed in combinatie met huisdieren.
VerbeterpuntenDe componenten mogen wel iets goedkoper. Dan zou ik ook de camera etc willen hebben. Maar dat vind ik nu wel prijzig.
Pluspunten
Top service!
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen of uitbreid mogelijkheden met lampen Hue.
Pluspunten
Duidelijke site en goede producten.
VerbeterpuntenJe moet de route op de site weten anders kon ik de radiator knop niet vinden.
Pluspunten
Veilig en duurzaam
VerbeterpuntenSvp zo doorgaan!
Pluspunten
geen onnodige kosten, je kan zelf alles gemakkelijk instaleren
Pluspunten
Mijn buur/man en vrouw hebben tijdens een etentje, bij mij, hun tevredenheid uitgesproken over uw product, en mij geadviseerd een systeem uit uw collectie aan te schaffen. - het systeem is eenvoudig om te installeren - bediening op afstand - controleren op afstand - meldingen (niet te wensen) buitenshuis. Kortom na het plaatsen van de installatie voel ik me.. (als ik ga slapen) veilig in eigen huis.
Pluspunten
goede kwaliteit goede handleidingen
Verbeterpuntenprijsstelling
Pluspunten
mooi bedrijf. zeer goed werkende produckten
Pluspunten
Snelle levering Werkt prima Bevalt uitstekend Veilig gevoel