1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede klantenservice en uitstekende adviseurs

ga zo door!!!!

Pluspunten

Prima veiligheidssysteem met makkelijke installatie. Veel uitbreidingsmogelijkheden. Mooi te combineren met de Hue verlichting.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Nvt

Pluspunten

Heel betrouwbaar systeem, met de buitencamera kan je terugkijken wie er bij je deur is geweest en je kan ook live mee kijken. Je kan ontzettend veel items toevoegen, ik heb ook door Woonveilig de HUE verlichting aangeschaft wat ook perfect samenwerkt met het alarmsysteem, wanneer het alarm afgaat, gaan alle HUE lampen rood knipperen. Nu is er ook een koolmonoxidemelder in het assortiment toegevoegd welke ik net heb besteld, Hier zat ik al een tijdje op te wachten. Dus super Woonveilig. Ik voel me weer een stukje veiliger. Ik beveel zeer zeker het woonveilig systeem aan.

Een buitencamera met een kijkhoek van 180 graden zoals de camera,s die ze gebruiken in reality series.

Pluspunten

Goede service en ze leveren voor een redelijke prijs een zeer goed alarmsysteem. Geen dure contracten; gewoon waar voor je geld.

Pluspunten

Systeem werkt flawless, nu ruim twee jaar in gebruik, makkelijk aan te sluiten, naar eigen wens in te richten. Interface werkt perfect zowel app/computer. En eigenlijk het allerbelangrijkste een goede, bereikbare klantenservice.

Pluspunten

betrouwbaar , nagenoeg geen storingen.

Pluspunten

bevordert mijn gevoel van veiligheid

naar mijn oordeel goed in orde

Pluspunten

Zeer goede en uitgebreide informatie over het systeem. Geadviseerd door mijn zoon die eerde het systeem heeft aangeschaft. Tevreden en veilig gevoel bij weggaan en thuiskomen.

Pluspunten

De website is duidelijk en overzichtelijk met voldoende informatie en de innovatie is niet overdreven. Het bedrijf loopt niet voorop met allerlei nieuwigheden, maar kiest voor zekerheid. Het systeem werkt goed.

Zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

benaderbaar, goede prijs -kwaliteit verhouding

andere keuze mogelijkheid in basis pakket

Pluspunten

Zeer fijne website. Makkelijk besteld en makkelijk afgerond!

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling

Pluspunten

Great product Easy to setup App makes everything possible to connect Easy integration with 3rd parties like Hue.

-More products are needed like doorbell or voice commands - System setup videos could be also helpful for new starters.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nice service.

Quite often units lose connection with base station.

Pluspunten

Goed, betrouwbaar en eenvoudig te installeren alarmsystheem

Bij inloggen automatisch de gegevens invullen bij de shop!

Pluspunten

eenvoudige online bestelling! overzichtelijke website

Pluspunten

Correcte en goede levering. Prima service, en bij vragen krijg je goede en voldoende hulp. Telefonische service is zeer goed.

Pluspunten

Zeer tevreden over het alarmsysteem.

Slimme stekkers voor Model: GATE-03 en antwoord op Ticket #223850 Geachte heren en dames, Ik ben zelf werkzaam als ICT-specialist. Het volgende mis ik in jullie App. Bij de optie ‘Meldingen’ kun je in de applicatie kijken bij ‘Alleen alarmberichten’. Je krijgt dan buiten ‘Alleen alarmberichten’ ook ‘Systeemtest OK’. Ten eerste is mijn inziens dit géén alarmbericht. Ten tweede loopt je scherm vol berichten en moet je zoeken naar de ‘echte’ alarmberichten. Zeer onoverzichtelijk. Mogelijk kunnen jullie in de applicatie diverse opties toevoegen nl.: - Systeemtest - Internetprovider storing - Brandalarm - Hulp Enz.. Ten einde in de applicatie ‘Alleen alarmberichten’ dit overzichtelijk wordt. Bij storingen kunnen klanten in één oogopslag zien wanneer de ‘Systeemtest’ niet is gelukt cq wanneer het internet is weggevallen. Dit is tevens bij de internetprovider dan duidelijk aan te geven. Misschien is een koppeling maken naar de é-mail een mooie aanvulling hierop. Ik zie een reactie van uw zijde met zeer grote belangstelling tegemoet. Bij voorbaat mijn dank. Met vriendelijke groet, De heer P.J. Smits Leliestraat 09 2906CS te Capelle aan den IJssel GSM: 06-34138457 (Na 13.00 uur en geen anonieme oproepen) E-mail:

Pluspunten

zo als het moet geen gedoe gewoon doen daar hou ik van begrijpelenlijk snel goede website veel mogelijkheden

is er nog een snellere manier dan ! :)

Pluspunten

Betrouwbaar, snel, duidelijk. Goede kwaliteit producten en daaraan gekoppelde service.

Meer koppelingen met andere (domotica)systemen mogelijk maken (zoals bij de Hue) bv homewizard

Pluspunten

Zeer goede service

Pluspunten

Overzichtelijke website, prima beveiligingsinstallatiesysteem!

Als je ingelogt bent, tips voor gebruiksinstellingen

Pluspunten

Prima producten Goede Service Goede Handleidingen

NVT

Pluspunten

Het systeem nu ruim 2 jaar in bezit. Het is een fijn alarmsysteem, makkelijk te instaleren en nog geen foute meldingen gehad. Na een keer een inbraak te hebben gehad geeft ons dit een veilig gevoel! We zijn er dus erg blij mee!