3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

misschien toch iets klantvriendelijker. Ik bestelde door omstandigheden de sirene 1 dag later dan de reclame liep, maar kreeg, ook na een telefoontje, de 8 euro niet meer. Ik heb ook nog 2 buurtgenoten woonveilig aanbevolen. Hebben ook de installatie aangeschaft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben door een familie geadviseerd om via jullie alarmsysteem te kopen, daar hij goede ervaring heeft wij opzoek waren naar nieuw systeem.

Moet nog ondervinden voordat ik wat kan doorgeven.

Pluspunten

Verkoopt de passende accessoires

Pluspunten

Goede en snelle service

absurd dat de verzendkosten voor een afstandsbediening €9,95 zijn. Het past door de brievenbus en stelt niets voor. Ook jammer dat alle prijzen afgerond zijn, zelfs als je er 2 besteld (49,90) heb je dus nog 9,95 verzendkosten.

Pluspunten

ik ga altijd met een gerust hart op vakantie, omdat ik weet dat het alarmsysteem van woonveiling perfect werkt.

Pluspunten

Perfecte service! Ik had problemen met de stekker/adapter. Kort na de mededeling kreeg ik een reactie dat er nieuwe stekker/adapter onderweg was. Het systeem werkt nu weer perfect.

Pluspunten

makkelijk gebruik, betrouwbaar , en goede klantenservice

Pluspunten

Gebruik het Woonveilig systeem al jaren en ben nog steeds erg tevreden met de functionaliteit en de werking.

Voor klanten die al lang met het woonveiligsysteem werken en die op enig moment onderdelen moeten vervangen vanwege een technisch end of life van het product, zouden een separate aanbieding voor vervanging moeten krijgen tegen lagere kosten dan nieuwe klanten. Ik blijf dit een beetje jammer vinden dat hier geen andere oplossingen voor worden aangeboden. Hoop dat hier op korte termijn toch voor een alternatief scenario wordt gekozen om ook langdurige klanten blijvend te binden.

Pluspunten

Nadat ik een storing heb gemeld, wordt deze snel en netjes afgehandeld.

Pluspunten

Door een foutje van mijzelf de verkeerde deurcontacten besteld. binnen enkele minuten en retour geregeld en het juiste product besteld.

Tip! Bij een retour, regel direct het vervangende product, ipv terugzenden+terugbetaling. dat is makkelijker voor beide partijen.

Pluspunten

Snelle adequate opvolging van problemen

Bij bestellingen, waarbij je ingelogd bent, zouden de persoonsgegevens al ingevuld kunnen zijn op het bestelformulier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk te installeren (handleiding volgen) en makkelijk accesoires toe te voegen.

Startparket, iets meer uitbreiden met raamcontacten. Verder een prima parket.

Pluspunten

Veel diversiteit in producten Mogelijkheid to integreren met Toon en Hue Duidelijke webshop Service afdeling reageert vlot

Iets meer duidelijk maken dat deze alarminstallatie niet op een meldcentrale is aangesloten. De mogelijkheid bieden om aan te sluiten op een bemande meldcentrale

Pluspunten

Duidelijk product en helder advies

Chatfunctie werk erg traag. Je weet steeds niet of je wel 'gezien' wordt

Pluspunten

Tevreden over product, en klantenservice

Bij verkoop op externe punten vetere info verstrekken. Vb. Wij hebben gezien dat de maandelijkse kosten niet verplicht z’n maar een optie. Na aankoop van camera bij de mediamarkt bleek dat je wel degelijk de kosten per maand moet betalen, anders konden we geen gebruik maken vd camera. Wij waren dus niet juist geïnformeerd.

Pluspunten

Goede service en helpdesk. Op wat puntjes van verbetering na een fijne website. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Niet onbelangrijk: het werkt goed!

Akoestisch signaal tijdens vertragingstijd hoort standaard te zijn. Daar hoort niet een speciale kleine sirene voor te worden aangeschaft. (80 euro!) In de diverse handleidingen zitten nog enkele onduidelijkheden of onjuistheden, hetgeen voor verwarring zorgt en onnodige belasting van de klantenservice.

Pluspunten

Duidelijke informatie. Vriendelijk aan de telefoon.

Pluspunten

Voor 20.00 uur besteld de volgende dag gebracht.

Pluspunten

duidelijke site. leuk dat het gecombineerd kan worden met andere producten zoals Philips hue

het zou fijn zijn als er indien gewenst een monteur beschikbaar zou zijn van uw bedrijf zelf en dat niet we dan nog offertes moeten aanvragen bij installateurs

Pluspunten

duidelijke site en informative is overzichtelijk

geen karting bij afname meerdere producten

Pluspunten

Duidelijk over te leveren produkten. Snelle levertijd