Pluspunten
Al lang op de markt dus betrouwbare partner
VerbeterpuntenBatterijen betaal aanbieden, Ik weet wat ze in engeland kosten, de marge is echt te gek
Pluspunten
Goede en gemakkelijke service.
VerbeterpuntenAlleen A producten verkopen. Gezien de levensduur van de batterijen.
Pluspunten
Goedkoper dan concurrenten en eenvoudig te bestellen!
Pluspunten
Nog niks negatiefs mee gemaakt Wat ze beloven maken ze ook waar. Materialen zijn van zeer goede kwaliteit en makkelijk.
Pluspunten
Erg goed en gebruiksvriendelijk systeem .
Pluspunten
Top geholpen door de klantenservice, 19.55 besteld en volgende dag binnen! Had foutje gemaakt met de bestelling maar perfect opgelost
Pluspunten
Goed plan gemaakt op makelaars info Erg duidelijk en netjes met plattegronden
VerbeterpuntenBij de chat had ik een misverstand maar dat is opgelost
Pluspunten
goed verzorgd
Verbeterpuntenbij mijn keuze voor een extra sirene wordt mij gevraagd of het wel de juiste keuze is die bij mijn centrale moest passen. ook als ik het zeker weet komt toch deze vermelding. dat schept enige verwarring.
Pluspunten
Snelle service en vriendelijk personeel
Ik ervaar de bezorgkosten ad € 9,00 voor een klein en lichtgewicht onderdeel als een afstandsbediening als buitenproportioneel. Op dit punt beveel ik Uw bedrijf dus niet aan.
Pluspunten
Laagdrempelig alarmsysteem, onderdelen aansluiten is echt plug and play. Ook de integratiemoeilijkheden met stopcontacten en het Philips Hue systeem zijn erg praktisch.
VerbeterpuntenJammer dat de set met bewegingsmelders met korting uit het assortiment zijn verdwenen.
Pluspunten
Snelle levering, goede toelichting op het product.
VerbeterpuntenBetere handleidingen online zodat je kunt zien hoe je iets moet monteren, cq. installeren.
Pluspunten
Prima site, duidelijke uitleg, goed gevoel!
VerbeterpuntenJe zou meer pakket combinaties kunnen maken en blijf op zoek naar goede samenwerkings verbanden met andere partijen!
Pluspunten
werk allemaal naar wens
Verbeterpuntenik mis een overzicht of zoek functie in de systeem meldingen. moet nu in mn email zoeken.
Pluspunten
telefoontijd is meer dan 10 minuten gebeld op 1007 12.20/1233H en toen afgebroken. Verder wel tevreden, liggen problemen mijnerzijds, worden hopelijk opgelost
Pluspunten
Goede voorlichting, duidelijke handleiding Snelle levering
Pluspunten
Bestelling verliep makkelijk, zonder problemen. Gezien de ervaringen van andere gebruikers met dit systeem, zie ik er erg naar uit om het te gaan gebruiken.
Pluspunten
Goed bereikbaar en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
Eenvoudig te installeren van alle beveiligingen en deze aan te melden geen valse meldingen gehad het systeem heb ik nu 3 jaar
VerbeterpuntenJammer dat het niet werkt met ontvangers klik aan klik uit werk
Pluspunten
Perfect compleet systeem dat altijd eerlijke meldingen geeft. Overzichtelijk online waar je zowel systeem in als uit kunt schakelen of verschillende zones. Verder overzicht van meldingen en andere bijzonderheden. Inmiddels 10 jaar het eerste systeem en nu ge-update naar meest nieuwe versie. Zeer tevreden!
Pluspunten
Goede en snelle levering. Duidelijke handleiding en daardoor eenvoudig te installeren.
VerbeterpuntenI.c.m. Philips Hue ook dit product voorzien van een duidelijke handleiding en montagemiddelen.
Pluspunten
Geweldig systeem
VerbeterpuntenBeveiliger aan huis dichterbij.
Pluspunten
Alles werkt erg goed, en goede service bij vragen. producten zien er ook kwalitatief goed uit.
Pluspunten
Goede overzichtelijke website. Bestelling 1 dag later ontvangen zoals beloofd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Voor een redelijke prijs een goed werkend alarmsysteem heb al bij diverse vrienden het systeem aangesloten. Heb nu zelf het systeem aangeschaft. Werkt perfect , systeem wordt via internet diverse malen per dag gecontroleerd of alles goed werkt , en of de batterijen aan vervanging toe zijn je krijgt ruim van te voren een bericht als deze vervangen moeten worden (ongeveer 1 maand ervoor). Heb tot nu toe alleen positieve ervaringen met dit systeem.