via je inlogscherm batterijen bestellen
Pluspunten
Flexibel systeem dat altijd uit te breiden is. Ik had oude WV-1716 systeem, inmiddels upgrade naar Gate 02 besteld om weer voorbereid te zijn op de toekomst. Uitbreiding naar TOON en Philips Hue is nu ook mogelijk. Zo gaan bij een alarm alle Hue lampen in huis rood knipperen. En als je bij vertrek van huis het alarm aanzet gaat de verwarming omlaag. Perfecte klantenservice die je zelfs verwijst naar andere aanbieders voor de batterijen. Zo hoef je geen dag zonder te zitten.
Pluspunten
Ik kan dit systeem zeker aanraden. Makkelijk te installeren en te gebruiken.
VerbeterpuntenDe app heeft beperkte functionaliteit vergeleken met wat je op de webpagina kunt instellen en bekijken. 8,95 per maand voor een dienst die volledig is geautomatiseerd vind ik een beetje geldklopperij.
Pluspunten
Goede service, prima klantenservice, uitstekend product.
Pluspunten
Top organisatie, goed eenvoudig alarmsysteem. Klantvriendelijke mensen, klant georienteerd en heel behulpzaam.
Pluspunten
Handige informatie op website, makkelijke te online bestellen
Pluspunten
Betrouwbaar, goede kwaliteit
VerbeterpuntenBezorging is onder de maat
Pluspunten
Vanwege vele inbraken in de buurt op zoek gegaan naar een alarmsysteem. Snelle levering van een compact pakket met alle benodigdheden. Bevestigen was simpel gedaan. Dankzij het alarmsysteem een gerust gevoel!
Pluspunten
Snele service
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
Goede kwaliteit, sinds 2009 tevreden klant. Prima berekbaarheid van de servicedesk, goed niveau van de medewerkers.
VerbeterpuntenJammer dat er nog geen deurcontact geschikt voor buiten beschikbaar is.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, goede klantenservice, geen opdringerige verkopers. Eenvoudig zelf te installeren.
VerbeterpuntenBij de HD-camera staat niet bij hoelang de netvoedingkabel is, deze is slechts 1.20m.
Pluspunten
Geweldig vriendelijke klantenservice! Geen enkele vraag is hen te veel.
Pluspunten
Betrouwbaar, prima spul
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Werkt snel, eenvoudig en is efficiënt!
Pluspunten
Goede producten en informatie en snelle leveringen, alsmede een goede helpdesk als er eens problemen zijn.
Pluspunten
Makkelijk bestel systeem
VerbeterpuntenDe bestelling is ner gedaan. Ik weet meer na aflevering.
Pluspunten
Het is een goed en betaalbaar alarmsysteem, makkelijk in gebruik en goede service bij vragen en problemen. Wij doen nu ruim 9 jaar zaken met uiterste tevredenheid met woonveilig
Pluspunten
Duidelijk en vriendelijk website!
Pluspunten
Heel makkelijk te bestellen door prima uitleg van de verschillende producten. Benieuwd hoe de installatie verder zal verlopen. Maar heb er een goed gevoel bij.
Pluspunten
Goed advies, goede service en klantvriendelijkheid
Pluspunten
goed werkend alarmsysteem en prima service