Pluspunten
Snelle levering en een goede uitleg met het informeren voor de instelling van de deur en bewegingsmelders.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over dit systeem op alle punten
Pluspunten
Ik was een paar dagen te laat met het aanvragen van een gratis vervangende koolmonoxide melder. Vervolgens heb ik Woonveilig benaderd en werd alsnog de mogelijkheid geboden
Pluspunten
Goede producten en service. De site is ook overzichtelijk en het is makkelijk en duidelijk om de juiste producten te bestellen.
VerbeterpuntenOpname apperatuur voor camera’s nog niet beschikbaar op de site.
Pluspunten
Goede service goed bereikbaar redelijke prijs
VerbeterpuntenGeen berichten meer sturen in de nacht voor batterij bijna leeg
Vaststellen van normale prijs, voor accessoires, zoals batterijen. Tevens kijken naar bezorgkosten!
Pluspunten
Heb een bestelling geplaatst, maar moet nog afwachten hoe de bestelling verloopt
Pluspunten
overzichtelijke website
Verbeterpuntenaanbieding met philips hue is helaas afgelopen
Pluspunten
altijd een snelle, goede correcte service bij vragen of problemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling is vlot geleverd. Installatie is snel gedaan. Alles werkt perfect. Een aanrader.
VerbeterpuntenStatus alam niet zichtbaar op bedieningspaneel. Dit zou nog een welkome aanvulling zijn.
Pluspunten
Wat een ongelooflijk goed systeem. Woonveilig wees trots op jullie producten, diensten en Klantgerichtheid. Een voorbeeld voor vele bedrijven. Duidelijk en niets verplicht, alles mag principe. Ga zo door en ik beveel jullie producten (zelf in het bezit van het GATE-03 systeem ) met 5 sterren aan. Kind kan de was doen!
Pluspunten
Super service nadat na een paar jaar de batterijen vervangen moesten worden. Nieuwere versie van de raam/deur contacten maken dit heel makkelijk.
Pluspunten
Pluspunten
Prima te woord gestaan, deskundig geadviseerd.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling van mijn vraag, met een positief resultaat.
Pluspunten
Van alle bezochte websites was deze site het meest volledig. Duidelijke uitleg, handleiding (pdf) op de site. Meerdere betaalmogelijkheden.
Pluspunten
Goede service met een gebruiksvriendelijk product
Pluspunten
Lange garantie. Eenvoudig systeem om te bedienen
Mogelijkheid om online het abonnement te veranderen.
Pluspunten
Topzaak op elk gebied.
Verbeterpunten....
Pluspunten
Snel en zonder taboes werkt het snel en betrouwbaar. Inmiddels meer dan 5 jaar gebruik van het systeem en nog steeds naar tevredenheid.