Pluspunten
Wat een geweldige service.. vriendelijk, duidelijk en nemen alle tijd voor je !
Pluspunten
Ze doen er alles aan om je als klant tevreden te maken en te houden. Mijn gehele huis is door Woonveilig beveiligd en met de Woonveilig app wordt je huis beheren echt super makkelijk. Zelfs vanuit Spanje heb ik mijn woning even kunnen ontgrendelen zodat de buren de planten konden water geven. Woonveilig geeft permanent een 'woon veilig' gevoel, zowel overdag als snachts!
VerbeterpuntenNiet, ga zo door!
Pluspunten
Alles werk goed en vlugge installatie
Pluspunten
Super tevreden over het hele systeem.echt heel blij mee
Pluspunten
Zeer vlot, correct en snelle afhandeling. Bedrijf en producten zijn zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenSoms is het lastig te achterhalen welke apparatuur compatibel is met je systeem. Dit kan beter gekoppeld zijn.
Pluspunten
Prima alarminstallatie voor een redelijke prijs. Veel mogelijkheden welke nog steeds verder worden uitgebreid. Service is erggoed verzorgd. Proficiat
Pluspunten
Alles gaat eenvoudig
Pluspunten
snelle service en levering!
Pluspunten
Super attend om issue met koolmonoxide melder proactief op te pakken
Pluspunten
Je wordt goed geïnformeerd over de producten en zijn er probleempjes wordt je goed geholpen via de servicesdesk.
Pluspunten
Snelle service en response bij vragen.
VerbeterpuntenTip: integratie van alarmsysteem op domotica systemen daar deze steeds meer in opkomst zijn. Integratie via een Zwave dongle zou zeer mooi zijn om beperkte functionaliteit van de alarmcentrale zichtbaar te maken in een domotica systeem.
Pluspunten
Helpdesk response tijd, duidelijk advies gekregen over vervanging en accessoires.
VerbeterpuntenVasthouden service niveau
Pluspunten
Iets terugroepen dat werkt maar net niet goed genoeg is. Wat een ongelofelijke service. Perfect, Dit geeft een veilig gevoel.
Pluspunten
Koolmonoxide melder heeft een defect. Woonveilig loste dit prima op door pro-actief een andere kosteloos te verstrekken: prima service.
Pluspunten
correcte service door een product met een kleine fout gratis te vervangen
Pluspunten
Zeer betrouwbaar en zeer goede service. Ik ben zeer goed beveiligd tegen inbraak bij Woonveilig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denk mee als er problemen zijn
Pluspunten
Betrouwbaar en snel. Doen waar ze voor staan en alles werkt zoals het hoort.
VerbeterpuntenKwaliteit betaal je, maar prijzen hadden wat scherper gekund. Gelukkig regelmatig aanbiedingen.
Pluspunten
erg netjes om de fout in de CO meter toetegeven en actie erop te nemen
Pluspunten
* Proactief bij vermoeden van terkortkomingen bij producten. * Prijs/kwaliteit in balans * Nette servicedesk
Verbeterpunten* Servicedesk mag qua capaciteit uitgebreid worden, waardoor er geen afspraak gemaakt hoeft te worden bij een issue. * Samenwerking met bv KlikAanKlikUit zou zeer welkom zijn.
Pluspunten
Snelle telefonische service voor als je er even niet uitkomt
Verbeterpunten.....
Pluspunten
We hadden al eerder aangegeven dat we problemen hebben met de koolmonoxidemelder maar jullie hebben het op deze manier keurig opgelost.
Pluspunten
Woonveilig levert een veelzijdig, draadloos, goed doordacht beveiligingssysteem voor een lage prijs. Het systeem is zeer betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.
VerbeterpuntenGeen