Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit en goede service!!

Batterijen zijn wel aan de prijs, maar dat is dan ook het enige puntje.

Pluspunten

snel en betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

installeren ging goed

Pluspunten

Goede informatie, mooie producten, nette prijzen. Ik heb het systeem al een aantal jaar en het bevalt erg goed, ik voel me echt veiliger en slaap veel rustiger. Onlangs nog uitgebreid met een camera en een extra raam/deur contact om de plaats van een van de begingssensoren in te nemen, die is na een kleine verbouwing niet meer handig in die ruimte.

Pluspunten

We gebruiken al een systeem zakelijk en nu ook 2 systemen thuis. werkt super lekker simpel en effectief.

Pluspunten

Duidelijke en correcte communicatie Snelle service kwaliteitsproducten, nuttige producten en productcombinaties

net

Pluspunten

Zo veilig, zo fijn, zo simpel!

kan er geen verzinnen

Pluspunten

Behulpzame mensen Website werkt goed en heel snel

Nvt

Pluspunten

Snelle offertes en goede uitleg

Pluspunten

Mooi spul in perfecte verpakking!

Op dit moment geen...zolang de inbrekers maar wegblijven!

Pluspunten

Duidelijke site , overzichtelijke producten, gebruiksvriendelijk, duidelijke handleiding, kosten goed vooraf vermeld.

Pluspunten

Het Woonveilig alarmsysteem is een redelijk betaalbaar alarmsysteem. Het werkt meestal goed.

Ik bestel nu mijn 3e afstandbediening. Om een of andere reden gaat deze na een paar jaar stuk.

Pluspunten

Degelijk product, super eenvoudig aan te sluiten en regelmatig ontvang je informatie over aanbiedingen en updates

Pluspunten

Ik werd netjes te woord gestaan aan de telefoon. Ook de bestelling plaatsen ging soepel.

Pluspunten

uitstekende service, zeer snelle reactie op vragen via email, zeer gebruikersvriendelijke website boven op een al perfect werkend beveiligingssysteem.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en behulpzaam.

De bestelling is niet compleet. Kan worden nagestuurd maar kost mij extra. Klantonvriendelijk want lag bij leverancier.

Pluspunten

Heel erg bedankt voor het prettige contact. De levering was snel, wat altijd een voordeel is maar vooral door de kundige klantenservice en de wil om de klant echt te helpen zou ik woonveilig zeker aanbevelen.

Pluspunten

een alarminstallatie die eenvoudig te installeren is en goed werkt en bij vragen zeer klantvriendelijke mensen.

misschien kom ik daar later nog op terug, maar in de afgelopen tijd heb ik alleen maar positieve ervaringen.

Pluspunten

Goede communicatie en service.

Pluspunten

Snelle levering, goede materialen, makkelijke installatie

Pluspunten

Volledige en duidelijke website. Goede productinformatie. Vriendelijke deskundige helpdesk zowel telefonisch als per chat. Een kwalitatief hoogwaardig flexibel systeem dat betaalbaar is. Alles internet based, zelf in te stellen en te monitoren en met diensten op afstand. Diensten zijn per maand aan/uit te zetten waardoor de vaste kosten nooit hoger zijn dan noodzakelijk.

Pluspunten

Ik vind het een hele fijne en overzichtelijke site. Kan alle informatie duidelijk vinden. Top om te zien waarmee je een set allemaal kan uitbreiden!

Pluspunten

snelle en duidelijke website en direct leveren

Pluspunten

Goed telefonisch geholpen en geadviseerd!