Pluspunten
Snelle levering De site is accuraat en duidelijk Als alles goed werkt een heerlijk veilig gevoel
VerbeterpuntenIk had toch eerst moeite om alle apparaten aan de praat tekrijgen. Gelukkig hadden de buren hetzelfde systeem en zijn we er zo uitgekomen. Na eerst alles verwijderd te hebben weer opnieuw de apparaten aangemeld. Toen werden ze herkend . En ook kreeg ik een bon van die ik kon gebruiken om te laten installeren. Op de bon stond voor €99,- echter toen ik belde bleek het om €150,- te gaan. Dus dar toch vanaf gezien
Pluspunten
Zeer oplossings gericht
Verbeterpunten-
Pluspunten
tot heden geen tegenvallers
Pluspunten
Prima product
Pluspunten
snelle levering. Installatie zeer eenvoudig zelf te doen. In nog geen half uur werkte alles naar behoren. Zowel te bedienen met bedieningspaneel, afstandsbediening als app.
Pluspunten
Duidelijke side, Telefonische uitleg is goed
VerbeterpuntenVoor de Philips Hue zou wat meer uitleg de verkoop verbeteren in combinatie met jullie inbraak alarm
Pluspunten
Support is erg fijn; snelle antwoorden en kunnen op afstand meelezen. Spullen zijn van prima kwaliteit en werken zoals het beloofd is. Daarbij kun je de zaken bijbestellen die nodig zijn voor jouw huis.
VerbeterpuntenWat mooier design rookmelders maken!
Pluspunten
Behulpzaam bij vragen
Pluspunten
allemaal duidelijke taal !!.
Verbeterpuntenga zo door !!
Pluspunten
goede verkoop service top geregeld met terug sturen en een actie code om een nieuw product uit te kiezen
VerbeterpuntenAls je geen abon heb kun je de Cameras niet gebruiken helaas
Pluspunten
Super goeie snelle service altijd bereikbaar en het systeem werkt erg goed makkelijk uit te breiden. alles draadloos en ideaal alarm en camera's in App. dus SUPER
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben inmiddels 9 jaar aangesloten bij WoonveilIg en mijn ervaring is heel positief. Het beveiligingssysteem is heel betrouwbaar. Hulp en ondersteuning bij problemen is snel en adequaat. Bestellingen worden goed afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen. Zijn goed georganiseerd. Top!!!!
Pluspunten
Gebruiksvriendelijk alarmsysteem
VerbeterpuntenBetaald abonnement dat 'automatisch' ingaat. Voor €8,95 per maand, waar je door de onvriendelijke klantenservice niet zomaar vanaf komt. Had achteraf liever een ander systeem gekozen.
Pluspunten
Alles, tijdje geleden was mijn accu van de buitensirene te snel leeg, gratis een setje nieuwe opgestuurd.
Verbeterpunten?????
Pluspunten
Alles werkt prima en wordt goed geholpen bij problemen oplossen
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Ik ben er super tevreden over ze hebben vanmiddag mijn huis overgeslagen ,en bij mijn ouders ingebroken de zelfde straat dus bestel voor hun ook een Woonveilig pakket ,,,Gr kees
Pluspunten
correct advies
Graag vermelden dat een instalateur gewoon duur is. Niet alleen de 149,- euro maar elk onderdeel wat wordt geplaatst 20.- euro extra kost. Jammer.
Pluspunten
Makkelijke website en daardoor makkelijk een bestelling te plaatsen.
VerbeterpuntenZie graag dat ik rechtstreeks vanuit mijn account kan bestellen. Hierdoor zijn mijn gegevens direct bekend en ook welke centrale ik heb. Is mogelijk hedendaags
Pluspunten
Met kennis van zake; beleefd; prettig en vlot. alles zo houden !
Verbeterpunten?
Pluspunten
snel en makkelijk bereikbaar
Verbeterpuntennog niet echt een slechte ervaring mee gemaakt
Pluspunten
Mooi en makkelijk systeem en makkelijk uit te breiden.
Pluspunten
Kort maar krachtig alles is super
Pluspunten
Werkt heel erg goed wereldwijd als er maar internet is Toppie ga zo door
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed systeem
VerbeterpuntenGeen batterijen kunnen bestellen op de webshop