Pluspunten
Duidelijk, niet duur en logische bediening en installatie.
Pluspunten
Prima beveiliging materialen. En goede on-line servies. Top
VerbeterpuntenIk heb gevraagd of jullie ook onze buitencamera konden installeren maar dat is niet mogelijk, alleen maar via een handyman.
Pluspunten
Hulpvaardigheid via telefoon en chat vond ik bijzonder goed. Ben zeer goed en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
systeem was makkelijk te bestellen via website
Pluspunten
Prima producten, snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede informatie snelle levering mooi product installatie is eenvoudig
VerbeterpuntenNog niet, week in gebruik
Pluspunten
overzichtelijke website en duidelijke informatie over het product.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Zeer goede service Evt. problemen/vragen worden snel opgelost Al bijna 10 jaar in bezit van dit systeem; nog steeds zeer tevreden!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Duidelijk site en snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Simpel te bestellen en goed werkende site
Pluspunten
Uitstekend product, functioneert prima. Service is snel, goed bereikbaar en vakkundig.
VerbeterpuntenVernieuwingen gaan snel bij WoonVeilig, het zou mooi zijn als klanten met oudere systemen aantrekkelijke aanbiedingen krijgen om te vernieuwen.
Pluspunten
De informatie is helder en de producten zien er goed uit. We zijn erg benieuwd, maar vooral positief gestemd over het vervolg
VerbeterpuntenAansluiting op Apple Home
Pluspunten
Producten zijn uitstekend. Bij vragen en bestellingen altijd correcte afhandeling. Zeer snelle levering van bestellingen.
Pluspunten
Goede naam Simpel , duidelijke site Goede aanbieding
VerbeterpuntenLeverbaarheid van camera die kan draaien voor binnen (130 of 150'graden )
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen. Duidelijke beschrijving. Prima aanbieding.
Pluspunten
Duidelijk, nemen de tijd, veel info over zaken als je het even niet meer weet hoe het werkt. Prima aan te raden
Pluspunten
Klantvriendelijke klantenservice Deskundigheid aangaande de producten die ze verkopen
VerbeterpuntenIn de webshop staan de producten die niet voorradig zijn niet gemeld. Daardoro lijkt het dat de producten niet meer kunnen worden geleverd.
Pluspunten
Klanten service Goed bereikbaar en behulpzaam
Pluspunten
Systeem voldoet aan alle verwachtingen. Met de app kunnen we op afstand alles bedienen, met een afstandsbediening hoeven we niet perse de code in te voeren.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om een NFC sleutelhanger te hebben waarmee je het alarm uit kunt zetten.
Pluspunten
Goede, snelle service. ik belde even om te checken of het pakket wel snel geleverd zou worden, aangezien de hue set wat later zou zijn. Dat werd snel beantwoord en de hue set wordt gewoon nageleverd.
Verbeterpuntenvooralsnog geen