Pluspunten
Werkt goed ,makkelijk te monteren drie deurcontacten bij besteld
Pluspunten
snelle levering! Goed alarm, maak er nu twee jaar gebruik van! Deze kan perfect worden, zie mijn verbeterpunten. Mvg, Dhr. J. Talibi
VerbeterpuntenWellicht handig om een 3e optie van beveiligen toe te voegen, 1. Alarm staat aan, 2. Alarm staat gedeeltelijk aan (verdieping1), 3. Alarm staat gedeeltelijk aan (verdieping2). Hiermee gaat het alarm dus ook af, als je in een deel van het huis zit en het overgrote deel is dan ook beveiligd. Nu heb je maar twee opties. Ik hoop dat jullie dit willen overwegen. Mvg, Dhr. J. Talibi
Pluspunten
Ik ken het bedrijf en de werking van het slimme systeem al redelijkerwijs via kennissen. Nu er ook bij ons in de buurt vaker (pogingen tot) inbraken voorkomen, toch besloten om voor dit systeem te kiezen. Het is een slim, makkelijk te installeren en betaalbaar systeem.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
`kwalitatief goede componenten; aanmelden van de componenten aan huiscentrale gaat goed; de helpdesk reageert snel en adequaat op emails; het systeem inmiddels een jaar in gebruik, slechts een keer loos alarm gehad; Woonveilig is up to date en komt regelmatig vernieuwingen; leveringen vanuit de shop zeer snel
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, keuze eenvoudig. Installatie moet nog blijken...
VerbeterpuntenAcceptatie van systeem door verzekeraars (Borgcertificaat)
Pluspunten
Duidelijke informatie, snelle afhandeling en gebruiksvriendelijke website.
Pluspunten
Zeer vriendelijke klantenservice en goes geholpen met installeren. Snel en makkelijk gereed.
Pluspunten
Goed, flexibel en kostteneffectief systeem Heldere website Als klant grip op je eigen systeem
Pluspunten
Goede service bij verkoop en installatie. Goed systeem wat makkelijk uit te breiden is en eenvoudig te installeren.
VerbeterpuntenGoedkopere en betere doom cameras.
Pluspunten
al ruim 5 jaar tevreden klant. Prima service en telefonische helpdesk en robuuste producten
Verbeterpuntengraag zsm een intercomset / videodeurbel toevoegen aan het systeem
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en perfect systeem. Dit is inmiddels het 2e alarmsysteem wat we bij hen afnemen nadat we de vorige, tot tevredenheid van de nieuwe bewoners, overgedragen hebben bij verkoop woning.
Pluspunten
Gemakkelijk systeem met duidelijke handleidingen
Pluspunten
Werkt goed, snelle service
VerbeterpuntenBuitensirene die op het lichtnet aangesloten kan worden
Pluspunten
prima service via de chat. Netjes geholpen door Merel
Verbeterpuntenbij de accessoires vermelden voor welk type deze geschikt zijn.
Pluspunten
Makkelijke installatie,
VerbeterpuntenBij extra bestelling wordt de centrale gevraagd maar toch nog een waarschuwing dat het misschien verkeerd is
Pluspunten
Prima beveiliging voor minimale kosten.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Overzichtelijk
VerbeterpuntenTe hoge verzendkosten. Zelfs als je nog maar 10 cent moet betalen betaal je verzendkosten.
Pluspunten
Snelle levering en prima helpdesk in geval van problemen. Al ruim 7 jaar positieve ervaring met WoonVeilig!
Pluspunten
Makkelijke afhandeling en voordelig!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede informatie op internet en een leuke actie met de lampen er bij.
VerbeterpuntenWe hebben nog geen ervaring hiermee We hebben er eerst een bij de Formido aangeschaft daar hebben ze er niet bij verteld dat er een abonnement bij moest. maar dit was nog een ouder type de 02.
Pluspunten
Website is duidelijk en zeer overzichtelijk. Ook is we bijna alles te vinden op het gebied van vragen en antwoorden
VerbeterpuntenKon zo niet wat vinden.
Pluspunten
goede installaties, goede service
Verbeterpuntenaccessoires zoals batterijen ook beschikbaar maken via bv. de Mediamarkt waar ook het systeem gekocht kan worden, nu moet alles online gebeuren en dat is niet handig