Pluspunten
Goede beschrijving en makkelijk te bestellen. Heb ooit de eerste versie gehad en dat was ook value voor money.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, zeer snel antwoord op mijn vraag. Top zaak.
Pluspunten
helder en duidelijk over de producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijke helpdesk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service, heldere website, makkelijk zelf te installeren systeem en ook een goede prijs
VerbeterpuntenHelaas zijn de deur/raam contacten bij ons niet op elk kozijn op dezelfde manier te plaatsen, waardoor we ze soms op een onhandige plek of een plek die erg in het zicht is hebben moeten plaatsen. Het magneetje is mooi klein, maar het andere deel is vrij groot waardoor dit niet altijd past.
Pluspunten
goede uitleg over de producten en betrouwbaar
Verbeterpuntenstond helaas ruim 15 min in de wacht...
Pluspunten
duidelijke info, goed bereikbaar, scherpe aanbiedingen.
Pluspunten
Door familie op het alarmsysteem geattendeerd. Werkt uitstekend, eenvoudig uit te breiden en te installeren. De klantenservice is ook goed.
Pluspunten
Heldere uitleg van het systeem Aantrekkelijk geprijst Werkt samen met Hue
Pluspunten
Ze zijn goed en weten waarover ze het hebben. Lossen ook problemen snel op.
VerbeterpuntenZe doen dit zelf al!
Pluspunten
Simpele site met duidelijke uitleg
VerbeterpuntenGratis montage zou fijn zijn, zo kan de monteur evt ook nog ander producten verkopen door thuis uitleg te geven (win/win) situatie
Pluspunten
Uitstekend systeem, website en prima service bij troubleshooting. Inmiddels al jaren een tevreden gebruiker!
VerbeterpuntenMisschien in de informatie per accessoire aangeven voor welke alarmsystemen geschikt. Is nu niet heel erg duidelijk te vinden op de website.
Pluspunten
Makkelijke website snel Zo gevonden wat je zoekt Bestellen eenvoudig
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering en service
Pluspunten
snel contact zeer klantvriendelijk
Pluspunten
slimme detectoren; heldere informatie; prima afwering
Verbeterpuntengeen
Bij het bestellen krijg ik de melding dat de rookmelder mogelijk niet compatible is met mijn centrale, terwijl ik de modernste centrale heb. Ik wil ook een HD-camera bestellen, maar dat lukt niet.
Pluspunten
snellle levering en goeie installatie
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Uitstekend systeem. Erg betrouwbaar en uitstekende service als er iets tegen zit.