Pluspunten
De juiste prijs/kwaliteit verhouding. En snelle levering van de producten, om vervolgens eenvoudig te installeren.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
snel betrouwbaar
Pluspunten
Een keer telefonische ondersteuning nodig gehad bij het niet functioneren van het Internet / alarmsysteem en ik werd zeer deskundig en perfect geholpen.
VerbeterpuntenZet op de webshop een afbeelding van het het apparaat waarvoor de batterijen bedoeld zijn. Veel klanten zullen de verpakking niet meer hebben en daardoor het type niet meer makkelijk kunnen achterhalen.
Pluspunten
Altijd netjes een melding als batterij vervangen moet worden. Kom je ergens niet uit, probeert men dit telefonisch op te lossen.
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel en makkelijk aansluitbare onderdelen.
Verbeterpuntenwe missen nog een deurbel die beelden toont wie voor de deur staat en waarmee je op afstand kunt communiceren
Pluspunten
Doet wat het moet doen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
eenvoudige en betrouwbare installatie
Pluspunten
overzichtelijk website, snelle service
Verbeterpuntenbij de waarschuwing of een apparaat bij de centrale hoort wordt niet verwezen naar een overzicht van passende onderdelen.....alleen een overzicht van 4 centrales: zijn ze met al die centrales bruikbaar? Wellicht handig bij de onderdelen aan te geven bij de techn. specs bij welke centrales het onderdeel past.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit en goede service!!
VerbeterpuntenBatterijen zijn wel aan de prijs, maar dat is dan ook het enige puntje.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Pluspunten
installeren ging goed
Pluspunten
Goede informatie, mooie producten, nette prijzen. Ik heb het systeem al een aantal jaar en het bevalt erg goed, ik voel me echt veiliger en slaap veel rustiger. Onlangs nog uitgebreid met een camera en een extra raam/deur contact om de plaats van een van de begingssensoren in te nemen, die is na een kleine verbouwing niet meer handig in die ruimte.
Pluspunten
We gebruiken al een systeem zakelijk en nu ook 2 systemen thuis. werkt super lekker simpel en effectief.
Pluspunten
Duidelijke en correcte communicatie Snelle service kwaliteitsproducten, nuttige producten en productcombinaties
Verbeterpuntennet
Pluspunten
Zo veilig, zo fijn, zo simpel!
Verbeterpuntenkan er geen verzinnen
Pluspunten
Behulpzame mensen Website werkt goed en heel snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle offertes en goede uitleg
Pluspunten
Mooi spul in perfecte verpakking!
VerbeterpuntenOp dit moment geen...zolang de inbrekers maar wegblijven!
Pluspunten
Duidelijke site , overzichtelijke producten, gebruiksvriendelijk, duidelijke handleiding, kosten goed vooraf vermeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het Woonveilig alarmsysteem is een redelijk betaalbaar alarmsysteem. Het werkt meestal goed.
VerbeterpuntenIk bestel nu mijn 3e afstandbediening. Om een of andere reden gaat deze na een paar jaar stuk.
Pluspunten
Degelijk product, super eenvoudig aan te sluiten en regelmatig ontvang je informatie over aanbiedingen en updates