Pluspunten
Naast alle positieve ervaringen kan er nog een bij. Voor mijn aankoop heb ik de klantenservice gebeld voor uitgebreid advies. Het is een compliment voor de verkopers dat ze niet gefocust zijn om meer te verkopen, maar om de klant te helpen de juiste keuze te maken. Ik kies voor woonveilig omdat zij op verschillende gerenommeerde sites als zeergoed uit de bus komen en tevens betaalbaar blijven.
Pluspunten
Eenvoudig zelf te installeren Werkt goed Handige app
Verbeterpuntenapp hapert soms
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed kijken wie de klant is. Ik ben een vrouw en wordt aangesproken als man
Pluspunten
Informatie ziet er goed uit. Duidelijkheid over functies en prijzen.
VerbeterpuntenKrijg bij het bestellen de waarschuwing of de apparaten die ik bestel wel compatibel zijn. Heb echter nog niets, dus brengt mij in verwarring. Wat moet ik nu met wat vergelijken?
Pluspunten
goede raadgeving, snelle levering, goed bereikbaar en zeer veilig gevoel dankzij Woonveilig.
Verbeterpuntenbereikbaarheid in het weekend
Pluspunten
Duidelijke website en goede uitleg over de producten.
VerbeterpuntenGeen ontdekt.
Pluspunten
Goede producten en snelle kevering
Betalen werkt niet goed / keuze bank reageerde niet. Via foute ABN site terug dan denkt de site dat ik al iets gekocht en betaaald heb
Pluspunten
snelle reactie als je vragen stelt
Pluspunten
Vlotte levering van prima producten. Eenvoudige montage.
Pluspunten
Het werkt zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenHet is niet heel goedkoop.
Pluspunten
Efficient en duidelijk order- en betaalproces
Pluspunten
snel en handig ,super service
Pluspunten
VerbeterpuntenZou handig zijn als ik een melding krijg dat een batterij leeg is aan te geven wat voor type batterij het is met evt. link om direct te bestellen (vergelijk HP met inkt), dan is het een complete service.
Pluspunten
Degelijke en doordachte producten, duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenIntegratie met HUE kan nog iets slimmer, bijv. na inschakeling van de alarmering worden gekoppelde lampen niet in de beginstand teruggezet, de gedachte hierachter is mijn onduidelijk. Voor aanwezigheidssimulatie zou uitbreiding met bv Somfy ook gordijnen kunnen aansturen wat de simulatie meer geloofwaardiger maakt.
Pluspunten
Duidelijk website met alle informatie.
VerbeterpuntenBetaalgedeelte van de website is wat onduidelijk/onligisch: adres=postcode en iDeal valt buiten beeld.
Pluspunten
Prima systeem, makkelijk te (her)installeren en werkt perfect. Geeft een gerust gevoel. Ook erg tevreden met de nieuwe app om de boel op afstand te bedienen.
VerbeterpuntenSoms krijg je een automatisch telefoontje/smsje van het systeem terwijl de melding al is behandeld. De app mag duidelijker aangeven dat een melding in behandeling is genomen en met welke handelingen je precies aangeeft dat een melding in behandeling genomen wordt.
Pluspunten
snelle levering tevens bij problemen snel geholpen
Pluspunten
Net aangeschaft, nog geen ervaring mee.
VerbeterpuntenZou het nu nog niet weten, Net aangeschaft, nog geen ervaring mee.
Pluspunten
makkelijk bereikbaar
Verbeterpuntenhue werkt nog niet optimaal met woonveilig systeem
Pluspunten
Snelle en nette service ook wanneer zaken niet werken lossen ze problemen zeer snel op.
VerbeterpuntenGeef op de website aan voor welke alarmsystemen de accessoires geschikt zijn. (bijvoorbeeld of een bewegingssensor of deur melder geschikt voor welk type alarm)
Pluspunten
Top systeem! Helemaal in combinatie met philps hue lampen!
VerbeterpuntenAlarm genereregen bij verbreken internet verbinding
Pluspunten
-Producten zien er degelijk uit. -Producten werken gemakkelijk, ook instellingen aanpassen. -Producten geven een veilig gevoel. -Snelle en betrouwbare levering.
VerbeterpuntenMeer verkoop van producten in winkels.