Pluspunten

ik ben uitstekend voorgelicht over de verschillende onderdelen

Pluspunten

We zijn op een deskundige en vriendelijke manier per telefoon geholpen zonder opdringerigheid.

Pluspunten

+ Overzichtelijke webshop + Samenwerking met Philips biedt vele voordelen en vertrouwen + Geheel modulair systeem

Pluspunten

Handige web site.

Meer reclame maken

Pluspunten

Duidelijke site, duidelijke omschrijving van producten, prijs/prestatieverhouding: goed.

Pluspunten

alarm systeem werkt perfect voor een zeer goede prijs het geeft je toch een veiliger gevoel ik raad meerdere mensen dit systeem te nemen

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk bestelproces

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vragen via mail

Pluspunten

Goedekoop, gemakkelijk te installeren, betrouwbaar, weinig of geen valse meldingen.. Goede garantie regeling.

Betere schroefjes om oa magnet contacten te bevestiegen. Bij vervangen batterij lasting los te schroeven, kop dol.

doet het gewenste werk gewoon goed

Pluspunten

tot nu toe super

Pluspunten

gewoon een goed bedrijf met een goed werkend en zeer betaalbaar systeem. Deze bestelling is voor een kennis waar ik het systeem ga plaatsen.

Pluspunten

Goede materialen, keurige prijs van de installatieservice, garantiebepalingen, service.

Pakketten van accessoires aanbieden.

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod, prima gepresenteerd en gemakkelijk bestellen. Producten zijn zeer eenvoudig te installeren.

Pluspunten

Mooie en goedwerkende beveiliging installaties voor de kleine portemonnee. Een systeem wat zichzelf test en doorgeeft als er iets niet naar behoren werkt. Snelle levering netjes verpakt. De hulplijn is zeer deskundig en behulpzaam.

Een verbeterpunt vind ik is dat het plastic dus danig gekozen wordt dat als het in het licht hangt minder verkleurd in de loop der tijd word het behoorlijk geel. En er zijn soorten die niet verkleuren. Dit is het enige wat ik als verbeterpunt kan verzinnen ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn goed en zijn simpel te installeren.

Website is niet altijd duidelijk. Waar kan je batterijen bestellen. Waarom kan ik na het inloggen niet makkelijk bestellen?

Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit, prima prijs/kwaliteit verhouding en voldoende ruim assortiment.

Administratie nog niet voldoende ingericht op bedrijven als klant.

Pluspunten

Ik heb al een paar jaar een alarminstallatie van woonveilig. Super handig, makkelijk in bediening en de helpdesk staat altijd direct vriendelijk voor je klaar met deskundige hulp.

zou niet weten.

Pluspunten

Ik heb al 7 jaar het woonveiligsysteem + abonnement en ben er altijd heel tevreden over geweest. Afgelopen week gebeld wat de mogelijkheden waren wanneer ik een nieuw systeem kreeg en ik zou dan 50 euro korting krijgen zonder het Hue pakket. De prijs met Hue zou helaas gewoon 299 euro blijven. Dit laatste vond ik jammer, maar kan ik aan de ene kant wel begrijpen aangezien het Philips HUE pakket normaal 159 kost. Al met al niet de korting gekregen waarop ik hoopte na 7 jaar trouwe klant, maar steeds zeer goed te woord gestaan waardoor ik bij Woonveilig ben gebleven :)

Iets meer korting voor bestaande klanten zou toch wel tof zijn, ik maak nu gebruik van de normale actiekorting voor nieuwe klanten.

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke website. Gemakkelijk om iets te bestellen.

Pluspunten

Helder en duidelijk

Ik kan het niet bedenken

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk alarm systeem met goede en uitgebreide functies

Bij inschakelen/uitschakelen alarm mogelijkheid bieden volume waarschuwingspiepjes aan te passen.

Pluspunten

Overzichtelijke site, geeft de mogelijkheid veel zelf te doen

Pluspunten

veilig en snel