Pluspunten
makkelijk, duidelijke info
Pluspunten
Goed toegankelijke website, duidelijke productinfo
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een uitstekend doordacht systeem, prima service en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Al 7 jaar klant , tot nu geen problemen gehad. Simpel maar goed systeem.
VerbeterpuntenVoor vaste klanten die upgrade willen naar nieuwe central een kortings %.
Pluspunten
Uitstekende klantenservice en prima compacte apparatuur. Snel geïnstalleerd en makkelijk te bedienen.
VerbeterpuntenWebshop compleet maken . Er lijken meer producten te bestaan dan in de webshop zichtbaar.
Pluspunten
Open en eerlijke producten Makkelijke montage en behulpzame klantenservice
Pluspunten
perfecte beveiliging en zeer betaalbaar-prima service- bij problemen staan ze meteen klaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede klantenservice,
Pluspunten
Goede Service, snel contact en afhandeling.
Pluspunten
Hele duidelijke website, informatie is snel te vinden.
Pluspunten
Goede aanbieding en uitstekend product.
Pluspunten
Makkelijk te installeren. Erg de moeite waard.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Kan er nog niets over zeggen. Het alarmsysteem functioneert goed (gekocht bij Mediamarkt) en heb nu accessoires besteld bij woonveilig zelf.
Verbeterpuntenbij de technische specificatie's van accessoires vermelden voor welk type alarmsysteem de betreffende accessoire geschikt is. en welke niet. Krijg nu als ik de winkelwagen aan klik een onduidelijke melding dat ik "misschien" dingen bestel, die niet voor mijn systeem geschikt zijn, maar moet het daarna zelf uitzoeken.....
Pluspunten
Is betrouwbaar en goede service. Is vriendelijk in gebruik en alarmsysteem is zeer overzichtelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Al is het enkel het gevoel... met het starterspakket en een extra bewegingsmelder hebben wij ons hele huis kunnem beveiligen. Het is makkelijk te installeren en heel handzaam dankzij de app. Ook met huisdieren kan woonveilig omgaan. Ik weet niet hoe ze het doen maar het werkt. Ons huis voelt veilig!
VerbeterpuntenWellicht de lichtsensor in het standaardpakket. Zal een welkome aanvulling zijn zodat buren op de hoogte worden gebracht van inbraak.
Pluspunten
Snel geleverd. Goede en actieve klantenservice.
Pluspunten
Goede ervaring en betrouwbaar. website zeer overzichtelijk. Ik beveel dit bedrijf zeker aan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Je krijgt direct antwoord , en de beloofde oplossing komt dezelfde dag nog !!
VerbeterpuntenNiet voor het bedrijf maar de site. Ik vind jhet bestellen lastig. Bij twee bestellingen moet je eerst één bestelling in het winkelmandje doen, maar een batterij erbij bestellen.....tja dat maakt het lastig. Is niet te vinden.
Pluspunten
connectiviteit met andere merken
VerbeterpuntenMeer info bij camera nodig ( geschikt voor buiten binnen?) Direct Phillips Hue producten in webshop mee kunnen bestellen zou erg makkelijk zijn. Een geschikte datum en dagdeel van levering aan kunnen geven is gewenst.
Pluspunten
Prima webwinkel. Apparatuur eenvoudig te installeren en is betrouwbaar
Pluspunten
Zeer behulpvaardig bij problemen of vragen. Probleem wordt gelijk opgelost .heb systeem 4 jaar .nu me huis verkocht .alarm blijf in de woning mensen hebben het overgenomen omdat ik er zeer tevreden vrede over ben .ik zelf nieuw aangeschaft voor me nieuwe woning