3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nu updated netwerkstructuur, waardoor alles makkelijker en duidelijker verloopt.

Pluspunten

Gewoon...een veilig gevoel!

Ook meldingen via Whatsapp.

Pluspunten

Als ik bel met een vraag is het telefoongesprek altijd heel prettig. En ik krijg altijd een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze zijn heel attent. Fijn bedrijf.

Pluspunten

Alles is goed geregeld

Jammer dat het 8,95 kost.. + 4 euro voor de camera

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Buitensirene besteld naar aanleiding van een per mail ontvangen "Weekend aanbieding" welke geldig was t/m zondag 27-8! Wie schetst mijn verbazing dat hij op dit moment (4-9) nog steeds op de Woonveilig website staat voor €99. Fantastische aanbieding dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De verzendkosten zijn vrij hoog voor een kleine accessoire die door de brievenbus past. Maar ik moet dit oude type accessoire wel online bestellen want die is bijna nergens meer leverbaar.

Pluspunten

Duidelijk overzicht van wat er allemaal mogelijk is en scherp geprijsd. Maar bovenal de super snelle levering (om 19.30 besteld en de andere middag afgeleverd, nog niet eerder meegemaakt).

Ik zou het op dit moment niet weten, gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Het werkt prima".

Jammer dat op onze "oude" centrale geen CO melder kan

Pluspunten

vlotte reactie op telefoon. Chat niet echt vlot qua reactie. Goede snelle en nuttige hulp van Merel na bellen.

Jemoet wel even zoeken naar handleidingen. Pas in de shop bij het produkt is die te vinden.

Pluspunten

Het is echt een heel handig systeem. Niet duur maar wel heel erg bedrijfszeker. Na een duur alarm met storingen en hoge service kosten is dit echt de oplossing.

Pluspunten

Eenvoudig aan te leggen. Goed stappenplan op de website. Geen draden door het huis. Op afstand uitleesbaar.

Pluspunten

goede materialen, goed systeem

ik had moeite om op de website te vinden hoe ik nieuwe batterijen kon bestellen., aandachtspunt ? bv onderaan bij de overzichten toevoegen, -bat. bestellen?

Pluspunten

Snelle levering, goede helpdesk. Goed en gedegen alarmsysteem. En gemakkelijk zelf aan te brengen.

Ga zo door! Geen verbeterpunten.

Pluspunten

duidelijke site, zeer goed werkend alarmsysteem !

Pluspunten

Woonveilig maakt waar wat er op de website staat. Snelle levering, perfect werkend systeem. Makkelijk zelf te installeren.

Pluspunten

Goede klantenservice

De installatiehandleiding voor de slimme stekker kan iets duidelijker

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima online service

Batterijen zijn kostbaar, reden om binnenkort over te stappen naar een andere beveidligingsysteem

Pluspunten

Ik had mijn adapter kapot van mijn huis centrale. Besteld en binnen een dag in huis.

Pluspunten

Altijd vriendelijk en behulpzaam

géén

Pluspunten

Het is een eenvoudig aan te sluiten product en makkelijk uit te breiden. Het is ook uiterst betrouwbaar. Een stabiele internetverbinding is wel vereist. Als die klappert wordt je constant op de hoogte gehouden als je dat zo hebt ingesteld. Ik vind het een topproduct.

Het uiterlijk doet een beetje goedkoop aan.

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk en handig!

Actiever blijven innoveren.

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Servicegericht Snelle Levering Goed SYsteem

Batterijen bestellen via inlogaccount zodat je automatisch de juiste batterijen bij het systeem hebt

Pluspunten

Wij hebben erg goede ervaringen met dit bedrijf, het bestellen van onderdelen zoals batterijen of andere accessoires gaat altijd prima en snel. Ook als er vragen zijn wordt je onmiddellijk geholpen via de hulplijn vanaf 's-ochtends vroeg al. Dus prima ervaring. Zou het systeem ook zo weer kopen

heb ik nog niet kunnen bespeuren

Pluspunten

Klantvriendelijk en service gerichte organisatie. Levert betrouwbare en toekomstvaste apparatuur. Bovendien wordt voortdurend de aansluiting gezocht met nieuwe technieken. Chappau voor deze organisatie.

Ik kan er geen bedenken. Ja toch, wat meer van zulke leuke aanbiedingen.