Pluspunten
Nu updated netwerkstructuur, waardoor alles makkelijker en duidelijker verloopt.
Pluspunten
Gewoon...een veilig gevoel!
VerbeterpuntenOok meldingen via Whatsapp.
Pluspunten
Als ik bel met een vraag is het telefoongesprek altijd heel prettig. En ik krijg altijd een duidelijk antwoord op mijn vraag. Ze zijn heel attent. Fijn bedrijf.
Pluspunten
Alles is goed geregeld
VerbeterpuntenJammer dat het 8,95 kost.. + 4 euro voor de camera
Buitensirene besteld naar aanleiding van een per mail ontvangen "Weekend aanbieding" welke geldig was t/m zondag 27-8! Wie schetst mijn verbazing dat hij op dit moment (4-9) nog steeds op de Woonveilig website staat voor €99. Fantastische aanbieding dus.
De verzendkosten zijn vrij hoog voor een kleine accessoire die door de brievenbus past. Maar ik moet dit oude type accessoire wel online bestellen want die is bijna nergens meer leverbaar.
Pluspunten
Duidelijk overzicht van wat er allemaal mogelijk is en scherp geprijsd. Maar bovenal de super snelle levering (om 19.30 besteld en de andere middag afgeleverd, nog niet eerder meegemaakt).
VerbeterpuntenIk zou het op dit moment niet weten, gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Het werkt prima".
VerbeterpuntenJammer dat op onze "oude" centrale geen CO melder kan
Pluspunten
vlotte reactie op telefoon. Chat niet echt vlot qua reactie. Goede snelle en nuttige hulp van Merel na bellen.
VerbeterpuntenJemoet wel even zoeken naar handleidingen. Pas in de shop bij het produkt is die te vinden.
Pluspunten
Het is echt een heel handig systeem. Niet duur maar wel heel erg bedrijfszeker. Na een duur alarm met storingen en hoge service kosten is dit echt de oplossing.
Pluspunten
Eenvoudig aan te leggen. Goed stappenplan op de website. Geen draden door het huis. Op afstand uitleesbaar.
Pluspunten
goede materialen, goed systeem
Verbeterpuntenik had moeite om op de website te vinden hoe ik nieuwe batterijen kon bestellen., aandachtspunt ? bv onderaan bij de overzichten toevoegen, -bat. bestellen?
Pluspunten
Snelle levering, goede helpdesk. Goed en gedegen alarmsysteem. En gemakkelijk zelf aan te brengen.
VerbeterpuntenGa zo door! Geen verbeterpunten.
Pluspunten
duidelijke site, zeer goed werkend alarmsysteem !
Pluspunten
Woonveilig maakt waar wat er op de website staat. Snelle levering, perfect werkend systeem. Makkelijk zelf te installeren.
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenDe installatiehandleiding voor de slimme stekker kan iets duidelijker
Pluspunten
Prima online service
VerbeterpuntenBatterijen zijn kostbaar, reden om binnenkort over te stappen naar een andere beveidligingsysteem
Pluspunten
Ik had mijn adapter kapot van mijn huis centrale. Besteld en binnen een dag in huis.
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntengéén
Pluspunten
Het is een eenvoudig aan te sluiten product en makkelijk uit te breiden. Het is ook uiterst betrouwbaar. Een stabiele internetverbinding is wel vereist. Als die klappert wordt je constant op de hoogte gehouden als je dat zo hebt ingesteld. Ik vind het een topproduct.
VerbeterpuntenHet uiterlijk doet een beetje goedkoop aan.
Pluspunten
Makkelijk, duidelijk en handig!
VerbeterpuntenActiever blijven innoveren.
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Servicegericht Snelle Levering Goed SYsteem
VerbeterpuntenBatterijen bestellen via inlogaccount zodat je automatisch de juiste batterijen bij het systeem hebt
Pluspunten
Wij hebben erg goede ervaringen met dit bedrijf, het bestellen van onderdelen zoals batterijen of andere accessoires gaat altijd prima en snel. Ook als er vragen zijn wordt je onmiddellijk geholpen via de hulplijn vanaf 's-ochtends vroeg al. Dus prima ervaring. Zou het systeem ook zo weer kopen
Verbeterpuntenheb ik nog niet kunnen bespeuren
Pluspunten
Klantvriendelijk en service gerichte organisatie. Levert betrouwbare en toekomstvaste apparatuur. Bovendien wordt voortdurend de aansluiting gezocht met nieuwe technieken. Chappau voor deze organisatie.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken. Ja toch, wat meer van zulke leuke aanbiedingen.