Pluspunten

Ik heb een basisset en enkele aanvullingen geïnstalleerd, fluitje van een cent. Had een alarmlicht over, dat werd direct teruggenomen. Had informatie nodig over buitencamera, ook dat uiterst correct afgehandeld.

Buitencamera komt, maar is ook nodig om een compleet set te hebben

Pluspunten

Klantenservice korte wachttijd en correcte afhandeling goed product

Winkels waaronder Mediamarkt slecht bevoorraad .

Pluspunten

is perfect product

Pluspunten

Systeem doet wat het moet doen al jaren tegen aanvaardbare kosten.

Pluspunten

erg goede en snelle hulp over de telefoon. goede aanbieding gekregen van de huiscentrale welke defect was gegaan. alle gegevens nog bij woonveiling paraat! medewerker zeer hulpvaardig.

geen idee is allemaal duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste indruk is goed. Duidelijke product omschrijving en instructies zijn gemakkelijk raadpleegbaar. Ik heb er alle vertrouwen in dat de producten aan mijn verwachtingen zullen voldoen.

Onduidelijk of de producten ook daadwerkelijk "Jammer bestendig" zullen zijn. Ik had hier graag wat meer toelichting over gehad. Het zou fijn zijn als u aan dit onderwerp meer aandacht gaat schenken. Hierover is veel tegenstrijdigdige informatie terug te vinden op "het internet".

Pluspunten

Goede producten met zeer duidelijke en eenvoudige installatie die het voor iedereen toegankelijk maakt. Werking is prima en naar volle tevredenheid

Duidelijkheid over consequenties van het niet afnemen van het maandabonnement

Pluspunten

Alle componenten zijn modulair en werken prima met elkaar. Woonveilig vernieuwt steeds haar systemen en onderdelen terwijl onze centrale al meer dan 4 jaar oud is. Alles werkt nog uitstekend.

Sensoren hebben soms moeite met detecteren. Werken niet altijd optimaal.

Pluspunten

Perfect alarmsysteem. Eenvoudig te installerenen zeer gebruiksvriendelijk. De ruimtedetectie reageert niet op onze uit de kluiten gewassen labrador. Ook de combinatie met de Philips Hue verlichting is top. Ik beveel dit systeem zeker aan!

Pluspunten

Snelle levering en makkelijk te installeren producten. De handleiding is beknopt en duidelijk waardoor je het systeem binnen no-time draaiend hebt. Een echte aanrader om je woning te beveiligen.

Pluspunten

Goede productonderdelen, prima instructies, snel en adequaat contact helpdesk. Gunstige maandlasten. Veel mogelijkheden.

Camera's (draadloos) kunnen beter. Meer groot-hoek en wat sneller reagerend in live. Dat is nog wat 'fragiel'.

Pluspunten

Overzichtelijke website, eenvoudig te installeren en in gebruiken.

Pluspunten

Gewoon prima materiaal. Goede kwaliteit en eenvoudig te plaatsen. Het werkt eenvoudig zonder verrassingen. Zeker een aanrader. Een prima handleiding voor installatie en gebruik.

De infraroodmelders kunnen zonder hulpstukken in een hoek worden geplaatst, dat staat niet in de handleiding maar is handig om te weten.

Pluspunten

overzichtelijke site, met duidelijke uitleg

geen mogelijkheid om commentaar aan de bestelling toe te voegen, wij willen bijvoorbeeld graag extra beveligingsstickers ontvangen

Pluspunten

Fijn alarmsysteem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellingsproces is goed verlopen. Ben benieuwd naar installatie en werking

pakketkorting voor combineren van accessoires

Pluspunten

ZO EENVOUDIG...

GA ZO DOOR...

Pluspunten

Het installeren van het Woonveilig systeem is uiterst eenvoudig. Installatie van de accessoires/producten kan men zelfs draadloos uitvoeren. Mijn conclusie is: prima product om safe en zonder zorgen op vakantie te gaan.

Pluspunten

Wij gebruiken het systeem al zo'n vijf jaar en zijn er erg tevreden over. Zowel over de betrouwbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem als over de bereikbaarheid van de servicedesk. Binnenkort verhuizen wij naar een nieuw huis en laten het bestaande systeem op verzoek van de nieuwe bewoners achter en hebben inmiddels voor het nieuwe huis een nieuw Woonveilig systeem gekocht. Een veilig gevoel!

Pluspunten

Betrouwbaar en bedrijfszeker; uitstekende persoonlijke service, indien nodig. Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Altijd super goede klantenservice en als er iets stuk is dan simpelweg no nonsens garantie. Ben nu een paar jaar klant en breid mijn systeem nog steeds regelmatig uit!

De laatste tijd zijn er bijzonder veel dingen gewijzigd. Zo is de app mega geupdate en werken onze hue lampen mee met het alarm. Ik zou het mega fijn vinden als onze camera's constant opnemen en niet alleen bij inwerkingtreding van het alarm. Ik ben best bereid daar iets meer voor te betalen bij mijn huidige abonnement.

Pluspunten

Uitstekend product met goede ondersteuning bij aanschaf van extra producten en bij hulp van de helpdesk

Pluspunten

Zeer aardig en hulpaam tijdens het telefonisch installeren .. Al voor de tweede keer trouwens, top.

Een nieuwe bestelling van een extra apparaat is een beetje verwarrend mbt nieuwere modellen/uitvoeringen. Helaas hierdoor 2 verkeerder deurcontacten gekocht, en te laat gerouteerd

Pluspunten

Snelle, betrouwbare levering en deugdelijke producten die super simpel te installeren zijn. Super!

Pluspunten

Goed en betrouwbaar Alarm Systeem en bij eventuele problemen word je snel en goed geholpen, dit weet ik uit eigen ervaring.

Een goede aanbieding om als trouwe klant het huidige oudere alarm systeem te upgraden naar /vervangen voor het nieuwste model, zodat je ook van de nieuwste apparatuur gebruik kan maken.