Pluspunten
Duidelijk info over alle apparatuur en het abonnement
Pluspunten
makkelijk en betaalbaar systeem
Verbeterpuntenop de site en bij de producten duidelijker vermelden welke accesoires horen bij welke versie van de huiscentrale.
Pluspunten
duidelijke website, helder produkt
Pluspunten
snelle response. men wordt correct te woord gestaan. alarm is ook zeer betrouwbaar
Verbeterpuntenbij onduidelijke klacht(en) telefonisch contact opnemen met de klant ipv lange emails met suggesties die niet altijd relevant zijn of het probleem verhelpen ( eigen ervaring)
Pluspunten
Snelle reactie tijd via internet. En snelle levering. Ben prive al in het bezit in een systheem en heb er nu zakelijk ook een besteld. Dit zegt denk ik wel genoeg
Pluspunten
Snelle levering, snelle en duidelijke respons op chat
Pluspunten
Fijne alarminstallatie, gemakkelijk te installeren en in gebruik. Helpdesk ook zeer behulpzaam en met verstand van zaken.
VerbeterpuntenZou graag nog zien dat er ook inbouwschakelaars in het assortiment worden opgenomen.
Pluspunten
Klantvriendelijk Uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding Vloeiende verwerking van de bestellingen
Pluspunten
Actie is reactie. Prima service.
Pluspunten
Prima produkten, prima prijs, prima ondersteuning, zelfs voor mensen met 2 linkerhanden makkelijk zelf te installeren en prima volgsysteem. Bij iedere "verdachte" actie ontvangen we berichten, net zoals bij ieder "herstel".
VerbeterpuntenAlles heeft zijn prijs. De benodigde batterijen zijn niet echt goedkoop. En dan komen de verzendkosten nog erbij. Om die verzendkosten te besparen zou het fijn zijn als de batterijen ook in de regio verkrijgbaar zijn, zodat we die gewoon zelf even op kunnen halen, als we er toch voorbij komen.
Pluspunten
Uitstekend product en idem service
Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenbij het starterspakket vertellen dat de sirene ook daar inzit.
Pluspunten
Zeer goede services, ben ontzettend goed geholpen op het moment dat ik mijn modem voor een andere had vervangen en geen verbinding via internet meer met mijn huisinstallatie van WoonVeilig kon maken. Bijzonder!!
Pluspunten
hulp gevraagd via klantenservice (Robert) omdat de WV1716 niet meer leek te werken. Ongelooflijk deskundig en geduldig geholpen. Hij bood aan de 6 jaar oude centrale op te sturen voor inspectie en eventueel reparatie. UIteindelijk zelf besloten de centrale te vervangen door een nieuwe met meer aansluit mogelijkheden. TOP service, ook bij eerdere vragen! De centrale zelf werkte ook 6 jaar probleemloos.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide informatie op website! Snelle levering. Makkelijk pakket uit te breiden met losse onderdelen.
Pluspunten
Goedwerkend en betrouwbaar systeem. Geen storingen, geen foutmeldingen.
VerbeterpuntenGeen, gewoon goed
Pluspunten
Goede site duidelijk helder en goede voorwaarden
Pluspunten
Goede gesprekspartner. Lossen problemen (Rolling code) ook van al jaren daarvoor geleverde spullen prima op.
Pluspunten
Het geeft een fijn gevoel om het woonveilig systeem in huis te hebben werkt perfect, de service is zeer goed! Een echte aanrader.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen, nog geen verkeerde ervaring.
Pluspunten
Duidelijke website en telefonisch goed te bereiken
Pluspunten
snel en duidelijk
VerbeterpuntenIn detail zoeken hoe ik batterijen kan bestellen is zonder telefonische hulp niet te doen. Ik moet eerst aangeven welke type apparaat ik heb, maar dat staat "nergens"
Bedankt voor uw reactie. De webshop is onlangs vernieuwd en een stuk overzichtelijker gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld middels een menu gemakkelijk aangeven welke model huiscentrale u in gebruik heeft. De webshop filtert hierna automatisch de producten welke geschikt zijn voor uw model huiscentrale en bijbehorende accessoires. Met vriendelijke groet, WoonVeilig
Pluspunten
wat ik besteld had alles perfect geleverd volgens afspraak
Verbeterpuntengeen