Pluspunten

Direct reactie op vraag via mail. Heldere internetsite met veel uitleg

Pluspunten

keus

Pluspunten

Simpel concept Bedrijf is al lang actief en heeft prima handleidingen

Uitbreiding camera keuzes

Pluspunten

Prima bedrijf en goede producten. In mijn vorige huis had ik het woonveilig systeem ook. De kopers wilde het systeem overnemen. Omdat ik niet zonder wil, en zeer tevreden was, heb ik dit systeem opnieuw aangeschaft.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken

uitval meldingen van internet verbeteren (geeft meldingen die niet waar zijn)

Pluspunten

Hele goede klantenservice en makkelijk te installeren!

Ik had de verkeerde bewegingssensor online gekocht (voor een ander type centrale), mogelijk dat in de shop eerst aan de klant gevraagd kan worden wat voor centrale hij heeft, voordat je bij de accessoires komt.

Pluspunten

Een bedrijf waar je heel goed geholpen wordt en waar je van op aan kan. Dus ik zou Woonveilig iedereen adviseren. Een heel goed bedrijf.

Pluspunten

Al jaren zeer tevreden. Ook de levensduur van de batterijen is prima!!!!

Geen.

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering. Prima service.

App werkt prima, maar het zou zeer gemakkelijk zijn als er een timer-functie mogelijk zou zijn voor bv dagelijks in- en uitschakelen.

Pluspunten

makkelijk en goed systeem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veilig gevoel. Nu een perfecte nachtcamera. Goede reacties op mail en mobiel bij geen internet. Goede reactie op mail bij aankomende batterij die leeg raakt.

Bij inloggen en bestellen in de shop je naam en adres tonen. Jammer dat men afgestapt is van gratis bezorgen batterijen. Je betaald al best veel per maand.

Pluspunten

snelle levering betrouwbaar en kosten gebruik lekker laag ten opzichten van ander systemen

sneller reactie van chat graag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg

Het bestellen in de shop gaf wat verwarring want het leek erop dat we konden kiezen uit 3 verschillende systemen en het lukte me niet om die in beeld te krijgen maar bleken later oudere versies te zijn.

Pluspunten

Perfecte levering. Systeem is makkelijk te installeren en werkt goed. Alarmering via telefoon en email. Fijne gedachte dat het systeem alles in de gaten houdt.

Het is niet mogelijk om bij de 'thuis' modus de vertraging op de deur sensoren uit te zetten. Dit is wel fijn om de 'schil' te beveiligen als de familie thuis is. Het is een simpele software aanpassing maar volgens de helpdesk kan dit in 'de toekomst' en is de vraag vaker gehoord. De vraag is, wanneer wordt hier prioriteit aan gegeven. Ook jammer dat het keypad geen vertragingssignaal geeft, nu moet je een extra binnensirene kopen als je bijvoorbeeld een externe garage wilt uitrusten met een 'reminder' dat het alarm aanstaat.

Pluspunten

Stabiel systeem en goede service

Meer comfort toepassingen als een slimme thermostaat zou leuk zijn.

Pluspunten

goed b.v. het melden dat de batterij moet worden vervangen. goed melding per telefoon en email

n.v..toepassing

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, het systeem is compleet en heeft zeer veel faciliteiten

De website is niet fool proof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ben vanaf 2013 aangesloten , wel de laatste tijd problemen maar dat kan aan de batterijen liggen.

batterijen zijn erg duur , en ergens anders moeilijk verkrijgbaar dus je moet ze telkens bij woonveilig bestellen kost ook elke keer bezorgkosten beter is om alles in een keer te vervangen (batterijen)

Pluspunten

Onlangs een basisset aangeschaft, en vandaag de uitbreiding. Systeem werkt feilloos, en is goed en gemakkelijk te bedienen en aan te passen via een portal/app. Het systeem voelt/ziet, er degelijk uit. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik wacht al een week op mijn slimme stekker,heb het wel betaald.