Pluspunten
Correcte service. Zelfs na garantietijd al mijn slimme stekkers kosteloos vervangen door nieuwe exemplaren omdat er problemen waren in combinatie met mijn nieuwe SmartHome-centrale.
VerbeterpuntenGewoon op deze manier doorgaan. :-)
Pluspunten
Gewoon perfect
Pluspunten
Snelle service en erg klantvriendelijk
VerbeterpuntenMijn ervaring is dat batterijen het minder lang volhouden dan opgegeven.
Pluspunten
makkelijk te installeren en bedienen. Goede signalering bij alarm of andere onregelmatigheden. Duidelijke website en app.
VerbeterpuntenApparatuur mag er wat robuster en betrouwbaarder uitzien. Een alarmcentrale zou een goede toevoeging zijn.
Pluspunten
Snel en duidelijk info
VerbeterpuntenVaak te veel info per telefoon, midden in de nacht als de kabelfabrikant een uur het internet er uit gooit
Pluspunten
Tot nu toe prima contact en service en betaalbaar,
VerbeterpuntenIk zou er op dit moment geen kunnen bedenken
Pluspunten
Duidelijke info op de site Meerdere bekende van mij zijn er goed over te spreken Plug & play
Pluspunten
Alarmset werkt goed. Installatie centrale en bijgeleverde accessoires in de set gaat makkelijk.
VerbeterpuntenLukt niet om extra aangekochte en tegelijk geleverde bewegingsmelder en afstandsbediening te koppelen met alarmcentrale. Ook krijg ik steeds meldingen dat de noodstroomvoorziening niet werkt.
Pluspunten
Doordacht alarmsysteem met veel extra opties. Gunstige prijs. Overzichtelijke website.
Pluspunten
Geweldig woonveilig en service perfect
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Geweldig simpel te plaatsen alarm. Werkt prima. Uitstekende Service.
VerbeterpuntenGraag een signalerings-kastje waar je op kunt zien of het alarm is ingeschakeld. Bijvoorbeeld bij de achterdeur of garage toegang.
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet stoppen met meldingen over batterijen die bijna leeg zijn.
Pluspunten
Snelle levering, veel op voorraad, goed informatievoorziening
Pluspunten
Mooi systeem! Overgehaald nadat ik het systeem zag bij mijn broer. Lang getwijfeld tussen Woonveilig of HomeWizard maar Woonveilig is de beste keus!
Pluspunten
snel en duidelijk
Pluspunten
1 nakomen van afspraken!! 2 technische assistentie!! Kortom top
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle duidelijke communicatie bij vragen en onduidelijkheden met de servicedesk
Verbeterpuntenbuitencamera
Pluspunten
Goed zichtbaar op het internet en een duidelijke webshop. Met wat onderzoek vooraf en wat hulp van familie is het samenstellen van het gewenste pakket heel eenvoudig maar ook zonder deze hulp zorgt de website ervoor dat het een peulenschil is om een pakket samen te stellen. Extra positief punt is dat de spullen los te koop zijn bij Hornbach tegen dezelfde prijs.
VerbeterpuntenVolgens mij hoort er een abonnement bij dit systeem maar daar wordt niet direct of niet naar doorverwezen. Ik vul deze questionnaire in nadat ik zojuist de spullen besteld heb dus ik ga op onderzoek uit naar het abonnement. Vandaar geen 5 sterren.
Pluspunten
Uitstekende telefonische helpdesk die mij als onhandige amateur klusvrouw heel goed helpt!
VerbeterpuntenDe battterijen zijn erg duur in de shop.
Pluspunten
Woonveilig heeft ervoor gezorgd dat ik 's nachts een stuk rustiger slaap. Het idee dat het alarm afgaat bij onraad zorgt ervoor dat mijn nachtrust enorm is verbeterd. Het systeem werkt prima, simpel en snel.
VerbeterpuntenWe wachten met smart op een buitencamera. Helaas nog steeds niet in het assortiment.
Pluspunten
Telefonische vragen worden goed en vor zover te beoordelen deskundig beantwoord. Goede review op internet.
Pluspunten
Heldere website, zojuist het alarmsysteembesteld. Verder nog geen ervaringen opgedaan met het gebruik ervan.
Pluspunten
Heldere informatie, eenvoudige bediening, goede referentie van een buurman voor wie ik reeds jaren back-up geef. Afgelopen 30/12 op 31/12 bij ons ingebroken, hele huis ondersteboven en sieraden meegenomen. Jullie alarm matcht met wat we kunnen en willen.
VerbeterpuntenNog geen.