Pluspunten

Super bedrijf! Net zo veilig als het systeem zelf!! Klantvriendelijk, goede service en duidelijke uitleg om zelf het systeem aan te sluiten. Ik adviseer iedereen die voor veiligheid wil gaan, te kiezen voor WoonVeilig.

Op dit moment kan ik niets bedenken, ga zo door !!!!

Pluspunten

Vlotte levering en eenvoudige montage. Handleiding en veelgestelde vragen geven de benodigde informatie.

Het instellen van pincode voor bewoners zou mogelijk moten zijn zonder accountgegevens; dus alleen naam en pincode.

Pluspunten

Snelle levering. Goede telefonische ondersteuning. Wij zijn zeer tevreden.

Als bedrijf op rekening kunnen betalen. Terug kunnen kijken wat er in het verleden is besteld d.m.v in te loggen. Laats had ik een dubbele pieptoon bij het inschakelen van het alarm. Ik kon toen nergens zien waar de fout of de storing zat. Ik heb toen alle deur/raamcontacten en bewegingsmelders gecontroleerd of het lampje nog aan ging en dat was goed, en toch kreeg ik een dubbele piep. De volgende dag was het weer oké, maar wat nou de oorzaak was is mij nog niet bekend. Als ik nou kon zien welke melder fout was hoef ik niet alles na te lopen, wat een gerust gevoel geeft.

Pluspunten

Prima bestel mogelijkheid

Na de levering een review vragen

Pluspunten

Gemakkelijk bestelproces overzichtelijk

Ga zo door !

Pluspunten

Klantenservice kwaliteit producten leversnelheid maken waar wat ze beloven

Goede kwaliteit maar wel aan de prijs Bij beëindiging abonnement zou je ook lokaal de centrale en accesdoires moeten kunnen instellen.

Pluspunten

vriendelijke klantenservice

Pluspunten

We hebben na een persoonlijk beveiligingsadvies een starterspakket met uitbreidingen laten installeren door Guidion. Er moesten door technische onmogelijkheden in ons huis onderdelen vervangen worden en hebben ervaren dat ook de retourservice uitstekend is. Het systeem werkt prima, we voelen ons weer veilig als we de deur uitgaan. Kortom: wij vinden WoonVeilig een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering bestelde accecoires

Pluspunten

staan je altijd klantvriendelijk bij,en nog met extra service

Pluspunten

1 nakomen van afspraken!! 2 technische assistentie!! Kortom top

nvt

Pluspunten

snelle reactie op een melding.

Batterij bijna leeg gebeurd bijna altijd in de nacht is niet zo leuk krijg ik gelijk een melding op mijn telefoon is prima maar niet s'nachts ik moet er meestal om 5 uur uit. is niet leuk om 2 uur. verder prima ga zo door.

Pluspunten

een duidelijke website! Spreekt aan om alles te lezen, duidelijke taal

Pluspunten

goede service duidelijke uitleg

makkelijker koppelen van meerdere systemen systeem werkt soms wat traag installatieservice gratis aanbieden

Pluspunten

Prima goed werken apparaten !!!

speciale prijs voor bestaande klanten, bijvoorbeeld (korting ).

Pluspunten

Erg makkelijk bestellen, blij mee!

Geen hoor! Ga zo door!

Pluspunten

Eenvoudige installatie, snelle levering

Hier en daar moet de website geüpdatet worden

Pluspunten

Gewoon makkelijk en simpel alarm dat goed werk!

Jammer dat jullie geen buiten camera's hebben

Pluspunten

Prima alarmsysteem met voldoende mogelijkheden en uitbreidings opties. Zoals lekkagemelder en rookmelder. Makkelijk in gebruik..

In de applicatie of alarm pagina duidelijk aangeven welke apparaten er aan gesloten zijn (type nummers ) zodat je in een oog opslag ziet voor welke types je batterijen Etc moet bestellen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede terugkoppeling per mail dat de verzending onderweg is.

Niet om 4 uur 's nachts melden dat de batterij goed is vervangen, terwijl deze vroeg in de middag al was vervangen!

Pluspunten

Duidelijke webshop met goede product info

geen

Pluspunten

Ik ben super tevreden over woonveilig. De website is duidelijk en mooi. Het bestellen gaat makkelijk en de levering is snel. De producten zien er ook nog eens stijlvol uit. Het installeren en aanmelden van de producten is een fluitje van een cent. Mocht je toch nog een vraag hebben, kun je deze via de chat stellen en krijg je meteen antwoord. Super!!! Dankzij woonveilig voel ik mij veiliger voor een mooie prijs. Ik beveel iedereen woonveilig aan!!!!!!