Pluspunten
Prima product. Bij vragen wordt je goed en snel geholpen
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
Snelle service/telefonisch advies. Goede webshop. Prijs/kwaliteit top!
Verbeterpunten--
Pluspunten
Klantvriendelijk Geef alternatieven aan luister naar je vraag, en vraag waar/nodig door
Pluspunten
Nooit problemen met de installatie. Goede service als er toch een vraag is.
Pluspunten
Over het voortraject tot aankoop van de SmartHome Huiscentrale met diverse andere produkten ben ik zeer te spreken. Het contact via de mail was zeer prettig en de adviezen waren duidelijk aangegeven. Tot u toe niets dan lof.
Pluspunten
zeker goed!
VerbeterpuntenEngelse taal is ook belangrijk. wij zijn expats en spreeken meestal engels, en ik wil graag een engelse website hebt.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Woonveilig deze dienst al ruim 6 jaar in mijn huis en tot volle tevredenheid. Heb al heel wat mensen aan het Woonveilig systeem geholpen en die zijn er ook uitermate positief over. heb je een vraag of een probleem dan word je goed geholpen en krijg je duidelijke antwoorden. ik zeg top!!!!!!
VerbeterpuntenOp dit moment geen idee.
Pluspunten
- Betrouwbare apparatuur - Veilig gevoel over de werking - klant vriendelijk - betaalbaar
Verbeterpunten- Misschien een idee om klanten die al wat langer klant zijn een aanbieding te doen om vernieuwde systemen te vervangen ? - natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs .
Pluspunten
Juiste service, goed product. Heb er zelf al jaren één en geef er nu 1 cadeau aan mijn ouders!
Pluspunten
Hele goede service bij problemen en snelle levering Zeer attente klantenservice.
Pluspunten
product en website zijn eenvoudig en duidelijk
Pluspunten
prima advies gehad van Leah via de "chat"
Pluspunten
- duidelijk -snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd correct en snelle levering.
VerbeterpuntenBij batterij bestellingen moet men de batterijen beter verpakken en niet los in een te grote doos versturen. Kans op vermissing en beschadiging is hierdoor groot.
Pluspunten
Alles is positief. Negatieve punten? Niet gezien. Mijn actie code was verlopen en na het versturen van een mail dat ik toch nog iets wilde bestellen maar niet meer met de actiecode kon bestellen was het zo geregeld. TOP!
Pluspunten
goede overzichtelijke website en snelle respons
Na 3 weken mijn bestelling nog niet ontvangen????????????
Door een administratieve fout heeft de verzending enige vertraging opgelopen. De bestelling zal vandaag worden verstuurd. Onze excuses voor het ongemak.
Iets betere voorlichting over de installatie prijs. 2 keer overlegd met WV daarin 2 maal gevraagd naar de installatie kosten, achteraf kom ik € 100 hoger uit. M.i. zou dit beter moeten.
Pluspunten
Heb jarenlang ervaring met Woonveilig producten en zeer tevreden over het allarmsysreem.
VerbeterpuntenOm onderdelen te bestellen was de oude website makkelijker.
Pluspunten
mijn buurman heeft het systeem ook en is erg tevreden over de service, daarom ook mijn keuze om het aan te schaffen bij jullie
Pluspunten
ZEER POSITIEF
Pluspunten
Perfect alarmsysteem en zeer goede supporting indien nodig!
VerbeterpuntenHet inloggen verloopt soms moeizaam