Pluspunten
Veilig wonen ;-)
VerbeterpuntenApp actualiseren
Pluspunten
Een goed product, makkelijke installatie en bediening. Een goede huiscentrale voor een acceptabele prijs.
VerbeterpuntenHet vertragingstijd signaal splitsen voor de inhuis en extern optie. Bij extern wil je het piepje horen van de vertraging, bij inhuis niet aangezien het anderen dan wakker kan maken.
Pluspunten
Duidelijke site, goede helpdesk
Pluspunten
Enkele vragen gesteld via chat en meer dan geweldig beantwoord. Dot zelfs driemaal achter elkaar en toen ik iets niet kon bestellen kreeg ik meer dan uitstekende hulp. Echt een 10 plus.
VerbeterpuntenGeen enkel tot op dit moment.
Pluspunten
Er zijn geen negatieve. Gewoon werkt zoals het hoort. Service OK.
Pluspunten
feedback accuraat en doelstreffend
Pluspunten
Duidelijk, transparant, snel
Pluspunten
Pluspunten
Eenvoudige installatie en een veilig gevoel. De installatie is eenvoudig uit te breiden en heeft steeds meer mogelijkheden.
Pluspunten
Alles prima geregeld.
Pluspunten
snel en netjes telefonisch
Pluspunten
Snel en gemakkelijk
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
prima webshop met mooie produkten
Verbeterpuntenmis uw produkten in de winkels zoals in de Mediamarkt zoals voorheen.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, betrouwbaar alarm system.
Pluspunten
zeer goed product en goede service
Pluspunten
Overzichtelijk, eenvoudig een Batterij na te bestellen met duidelijke toelichting en specificaties op de website.
Pluspunten
Eenvoudig en betrouwbaar
Pluspunten
Prettig, Goede website. Snelle hulp via chatten. Makkelijk afrekenen en niet te vergeten al jaaaren tevreden over het alarmsysteem! Het geeft ons allevier een VEILIG gevoel!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk!!!!!!!!!!
Pluspunten
- duidelijke website - prima persoonlijk advies, zowel telefonisch als schriftelijk - vergeleken met drie andere beveiligingsbedrijven is WoonVeilig het voordeligst in aanschaf en beveiligingsdiensten
Pluspunten
Duidelijk/professionele website. Vertrouwde uitstraling prima referenties goed product.
Pluspunten
Niets dan lof over site, hulp, chat of service bij problemen
VerbeterpuntenWachten op de nieuwe app :-)
Pluspunten
Overzichtelijke klantvriendelijk site!
VerbeterpuntenSysteem moet kunnen aangeven/herkennen welk woonveilig-type ik in huis heb, dus via mijn account direct naar de shop kunnen gaan.
Pluspunten
Goede helpdesk aan telefoon met engelengeduld
VerbeterpuntenNiet midden in nacht melding ontvangen van lege batterij