Pluspunten
Makkelijk bestelproces
VerbeterpuntenPrijzen liggen wat hoog voor de onderdelen.
Pluspunten
Helder en duidelijke website en goede aanbiedingen.
Pluspunten
Innovatief, gebruiksvriendelijk en betaalbare diensten
VerbeterpuntenVerdere integratie dometica, CV aansturing ed.
Pluspunten
Slimme apparaten, redelijke prijs. Werkt aardig
VerbeterpuntenNul comma nul ontwikkeling. Leverings omvang is al jaren gelijk. Spullen zijn nu al verouderd, door geen product ontwikkeling te doen is woonveilig binnenkort niet up to date meer. Jammer
Pluspunten
Goed product en goede klantenservice.
VerbeterpuntenIets meer informatie t.a.v. de techniek van het systeem. Bijvoorbeeld hoe het is beveiligd tegen 'jammen'.
Pluspunten
Veilig ,veel mogelijkheden voor uitbreiding. Niet moeilijk en goed advies bij vragen of problemen
Pluspunten
producten werken prima. al jaren in huis nog nooit problemen gehad. in een woord super installatie.
Verbeterpuntende producten zijn aan de prijzige kant.
Pluspunten
alles erg gemakkelijk te installeren
Verbeterpuntende bewegingsmelder is gevoelig voor vliegen en spinnen die er over heen kruipen. Al 2 keer een valse melding gehad. Wel even schrikken wanneer je ligt te slapen en het alarm gaat af.
Pluspunten
snel besteld en bevestigd
Verbeterpuntenduidelijk zijn welk apparaat voor welk systeem
Pluspunten
De site is snel makkelijk en overzichtelijk.
Ik begrijp niet dat er wel een tijdelijk lager geprijsd artikel is opgenomen in de shop (2 slimme stekkers bij elkaar als 1 artikel voor lager bedrag), maar dat je dan toch het niet-actiebedrag moet afrekenen.
Pluspunten
Simpel gebruiksvriendelijk en doeltreffend alarmsysteem! Snell levering en uitstekende klantenservice.
Pluspunten
batterijen besteld. Snel en makkelijk te vinden op de website
VerbeterpuntenAls je batterijen bested moet je wel precise weten wat voor een system je hebt, ik wist dit zo niet uit mijn hoofd en moest eerst goed zoeken voor ik het wist.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, snelle levering Al aanbevolen bij dochter, heeft nu ook woonveilig
Pluspunten
Prima en snelle service. We hebben het beveiligingssysteem al geruime tijd.
Pluspunten
Snel en goed geholpen en een goed produkt
Verbeterpunten?
Pluspunten
eenvoud
Pluspunten
Goede begeleiding via online chat. Snelle levering.
Pluspunten
Overzichtelijke site Snelle levering Goede service Producten eenvoudig te installeren en beheren via site
Pluspunten
Perfect systeem. Heeft bij mij al n poging tot inbraak voorkomen. Daarom breid ik het systeem verder uit.
1. Slogan voor 20.00 besteld volgende dag in huis, klopt niet. Donderdag besteld, maandag nog niet binnen. "Het is vrijdag verstuurd meneer" is het antwoord van de klantenservice. 2. Enquête te kort door de bocht. De vraag "ik beveel dit bedrijf aan" mist een knop "misschien". E.e.a. ligt er natuurlijk aan hoe jullie met klachten omgaan.