1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Denkt mee met de klant

Retour gezonden artikelen beter verwerken

Pluspunten

- Super makkelijke installatie - Prima en snelle service

Pluspunten

goed systeem. makkelijk uit te bereiden en een goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering systeem en extra sensoren en apparatuur.

Afhandelen garantie. Kwaliteit van systeem als geheel en de sensoren in het bijzonder. Te veel defect.

paypal afterpay

Pluspunten

eenvoudig, betrouwbaar

per kwartaal mail over werkzaamhiedstesten van het systeem.

Pluspunten

Snel Duidelijk en transparant Betrouwbaar Concurrerende prijzen Communicatief sterke en goede website

Pluspunten

overzichtelijk en duidelijk snelle levering en zeer goede support

geen

Pluspunten

werkt goed zoals het hoort geen problemen makkelijk te instaleren voor een goede prijs aanradertje

Pluspunten

Topsite, nog niet het systeem gebruikt, maar dit ziet er betrouwbaar uit!

Pluspunten

Klantenservice is heel klantvriendelijk, met nuttige tips en bij storingen snelle hulp. Goed online te bereiken, en vrijwel per ommegaande antwoord. Goed inzicht online wanneer / waar alarmmeldingen plaatsvonden en op welke tijdstippen alarm werd aan- en uitgezet.

Wanneer (per ongeluk) het alarm afgaat realiseer ik me hoeveel tijd er nog tussenzit voordat ik gebeld word.... in echte noodsituatie van diefstal is de dief waarschijnlijk al weg met de buit als hij / zij weet waar hij de buit moet vinden.

Pluspunten

snel en eenvoudig

invulformulier verandert hoofdletters bij naam en adres. Bijv Van met hoofdletters en wamel (achternaam) met kleine letters.

Pluspunten

Goede en snelle levering van de producten. Ik had een grotw order gedaan waardoor er waarschijnlijk een accociores miste, gebeld naar de klanten service en dit is dan ook gelijk opgelost !

De verkoop afdeling mag iets meer pro-actief mee denken.

Pluspunten

Super makkelijk zelf te installeren alarm systeem. Heb het al drie jaar in mijn bezit en geeft (vooralsnog) een prettig gevoel.

Kosten van batterijen zijn hoog en de kwaliteit van de afstandsbediening kan veel beter.

Pluspunten

Mijn contact persoon als woonbegeleider is prima te woord gestaan en een duidelijke uitleg en een vriendelijke medewerker ik ben te vrede

Pluspunten

Hele duidelijke website Zeer eenvoudig te bestellen Goede online chat-service

Ik heb er geen kunnen vinden :-)

Pluspunten

Goed bereikbaar Betrouwbaar Oude productlijn blijft beschikbaar, dat vind ik heel netjes en prettig Zeer service gericht, per ongeluk foutieve bestelling werd zonder problemen terug genomen (ook al had ik het al geprobeerd te installeren.

Er zijn gewoon echt geen dingen waar ik mij aan stoor. Handleidingen zijn duidelijk en op orde, producten gaan jaren mee en functioneren naar behoren. Ik heb geen verbetertips.

Pluspunten

Super correcte mensen aan de telefoon als je een vraag hebt. Ze helpen je direct als je een probleem hebt en je wordt niet afgewimpeld zoals bij andere bedrijven

Maak de stickers voor op de ramen gratis voor bestaande klanten ze verkleuren wel heel snel

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice en goede uitleg. Het product werkt uitstekend en is makkelijk zelf te installeren. Fijn dat het altijd nog uitgebreid kan worden. Erg prettig dat onze kat gewoon rond kan lopen zonder dat het alarm afgaat.

Pluspunten

No nonsense bedrijf simpel en goed

sleutelhanger mag wel wat robuuster zoals een auto sleutel gaat hij wat langer mee.

Pluspunten

goede service en kwaliteit is prima

soms wel een beetje aan de dure kant.

Pluspunten

Vandaag via mail geinformeerd naar de beschikbaarheid voor een slimme schakelaar voor de WV 1716 centrale. Ik kreeg al een uur later een mailtje met een doorverwijzing naar dit product en heb dit dus vanavond besteld. Tot zover super service.

Waarom kon ik dit WV 1716 product slimme stekker niet vinden op de site. Het was gewoon leverbaar. Kan morgen pas beoordelen of de slogan: voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis ook waargemaakt kan worden. Zo ja dan is dit weer een pluspunt voor de Woonveilig webshop.

Pluspunten

Snelle communicatie - nemen uitgebreid de tijd - gekwalificeerde medewerkers

Gee

Pluspunten

Goede helpdesk en producten zijn makkelijk te installeren en gebruikersvriendelijk.